Back to Question Center
0

Är automatiserad länkbyggnad farlig för webbplatsens sökmotoroptimering?

1 answers:

Det är tro att manuell länk byggnad blir föråldrad 2017. Detta koncept har diskuterats många gånger, men det finns fortfarande inget klart uttalande mot det.

Generellt sett är manuell länkbyggnad en process som aktivt försöker öka antalet inkommande länkar till en webkälla - paie cadre. Det är en tidskrävande process som kräver mycket ansträngningar. Manuell länkbyggnad är vanligtvis förknippad med ett organiskt sätt att generera länkar.

När du forskar TOP-ranking webbplatser i din nisch ser du antalet länkar som pekar på dem. De har hundratusentals inkommande länkar från höga och mellersta auktoritetskällor. Naturligtvis sprids inte deras länkprofiler över natten. Dessa TOP-ranking-webbplatser får sådana resultat genom att arbeta smart och skapa inkommande länkar manuellt.

I den här artikeln kommer vi att prata om manuell och automatisk länkbyggnadsteknik. Dessutom kommer vi att diskutera hur Google drar linjen mellan naturliga och onaturliga länkbyggnadsresultat. Jag ska lista de mest användbara manualen och automatiska backlink-strategier som ger dig bra SEO-resultat.

Hur manuell länk byggnad kan förbättra din webbplats ranking?

I våra dagar skapas länkar blir svårare än någonsin på grund av den höga konkurrensen på en digital marknad och förändringar i konstant sökmotoralgoritm förändras. Vilka länkbyggnadstekniker Google godkänner idag kan vara spammiga strategier imorgon. Men trots alla dessa negativa faktorer är backlinks fortfarande ledande drivkraft som kan förbättra din webbplatsrankning och generera trafik till din webbplats. Webmasters som inte vill spendera mycket tid på att skapa organiska länkar som hänvisar till automatiserad länkbyggnadsprogram eller letar efter betalda länkbyggnadsmöjligheter. Men som en övning visar är det inte bättre än naturlig länkbyggnad. Du bör inte vara inblandad i bedrägliga länkbyggnadstekniker eftersom det verkligen kommer att upptäckas av Google. Vi är nu på den nya kanten av sökmotoroptimering och att skaffa lågkvalitativa spammy backlinks kan förstöra alla dina SEO-ansträngningar såväl som varumärkes rykte.

Manuell länkbyggnad mot automatiserad en

Eftersom den lågkvalitativa länken byggdes epoken slutade, måste vi skapa länk lika. Det är därför vi samlar några effektiva manuell länkbyggnadsteknik som kommer att fungera till din fördel. Kommentarer

Kommentarer är ett enkelt och effektivt sätt att få länkar, så länge du lämnar dem på relevant och hög PR webbkällor. Dina kommentarer måste vara relaterade till diskussionsämnet och se naturligt ut bland andra. Google kommer inte att straffa din webbplats om kommentaren görs manuellt. Om det är gjort manuellt, verkar det logiskt, sticks till punkten och har värde för andra läsare. I enlighet med Googles riktlinjer för webbansvariga räknas forumkommentarer med optimerade länkar i inlägget eller signaturen inte som kvalitet och kommer att förtjäna sanktioner.

En annan effektiv länkbyggnadsstrategi som alltid fungerar är gästbloggar. Vissa webbansvariga hävdar att det är en spammig strategi att skapa länkar. Men sanningen ska höras, om det är gjort korrekt, kommer det att ge positiva optimeringsresultat. Jag ska prata om auktoritativ gästbloggar som en del av vinnande optimeringskampanj. Du behöver skapa innehåll med inte bara en avsikt att förbättra din webbplatsrankning, men med avsikt att ge värde till dina läsare. Om du skapar ditt innehåll med en läsare i åtanke kan du använda gästbloggar som en säker manuell länkbyggnadsteknik.

December 22, 2017