Back to Question Center
0

Hur får man bra backlinks på fritt och enkelt sätt?

1 answers:

Externa eller inkommande länkar fungerar som en motor för SEO i våra dagar. Bakåtlänkar uppskattas mycket av sökmotorer, särskilt av Google och hjälper dem att bestämma webbplatsens rankning på sökresultatssidan. Enligt vissa källor är inkommande länkar den andra Google-rankningsfaktorn efter innehållsrelevans - mobile development agencies. Utan backlinks kommer ditt företag inte att vara synligt för dina potentiella kunder och kommer därefter att bli förlust.

Numera fungerar algoritmer inte samma som flera år innan när antalet inkommande länkar var den viktigaste faktorn för användbar länkprofil. För närvarande utvärderar sökmotorerna kvaliteten på bakåtlänkarna snarare än deras kvantitet. Det är väsentligt från vilka källor dina länkar kommer och hur relevanta de är för innehållet på en webbplats. Faktum är att sökmotorer använder många faktorer för att bestämma kvaliteten på inkommande länkar för rankningsplatser. Men erfarna länkbyggare skiljer fyra stora kategorier - relevans, förtroende, mångfald och auktoritet. Så, alla dina inkommande länkar bör följa dessa fyra nödvändiga kriterier. Om de inte följer dessa krav bör du försöka förbättra kvaliteten eller använda Google Disavow Tool för att ta bort dem alls.

Så låt oss diskutera några väsentliga hur du får kvalitet bakåtlänkar från välrenommerade och pålitliga webbplatser. Sätt att få bra backlinks för att förbättra sidans sidrankning

Ett länkbyggnadsmål är inte att göra dina länkar ser naturliga ut är att göra dina länkar naturliga. Det mest organiska sättet att skapa backlinks är att producera kvalitet och engagerande innehåll för att göra användarna kopplade till den. Men i verkligheten sker det inte alltid. Det mer effektiva sättet är att rikta höga auktoritativa webbkällor med innehåll som de skulle vilja länka till. Problemet är att det är svårt att få länkar från höga sidrankningsplatser eftersom de bara arbetar med populära domäner och har extremt högkvalitativa standarder. Men i denna paragraf samlar vi för dig några effektiva länkbyggnadsstrategier som hjälper dig att få bra backlinks.

Du behöver göra din nischforskning på marknaden och hitta webbplatser eller webbsidor som inte längre är tillgängliga.I nästa steg måste du använda någon professionell länkningsteknik och ta reda på domänerna som länkar till den sida som inte längre existerar. För att få denna information kan du använda Semalt Web Analyzer eller Majestic Crawling Tool. I nästa steg måste du skilja relevant för din bransch och värdefulla domäner. Skapa den nya innehållsdelen eller ta en av dina befintliga artiklar om de håller sig till den punkten och erbjuda webbplatsägare att ersätta otillgängliga länkar till den nya från din webbplats. I de flesta fall är webbplatsägare överens om detta förslag, eftersom det är ett utmärkt tillfälle för dem att berika deras länkprofil med ytterligare en follow-backlink.

Först kan det se ut som den tidigare nämnda Brian Dean länkar byggteknik. Det är emellertid inte detsamma i praktiken. Enligt denna metod måste du analysera dina riktade domäner och ta reda på de trasiga länkar som leder till otillgängliga sidor. Sedan med hjälp av Googles Chrome Broken Link Checker Extension måste du hitta länkar som pekar på felsidor från en viss webbkälla. Med hjälp av denna Google-förlängning kan du hitta ett otal antal brutna länkar. Du måste sortera ut dessa länkar och hitta endast relevanta och trafikgenererande. Då behöver du skapa en innehållsartikel om samma ämne som en webbplats om och nå ut med en bättre överenskommelse till de riktade domänerna, vilket ger dem möjlighet att länka till din webbplats i stället för felet en.

December 22, 2017