Back to Question Center
0

Semalt granskning: Web data skrapning verktyg som verkligen kan hjälpa dig

1 answers:
Vi vet att webbskrapning är en komplicerad
teknik som innebär att rikta in och extrahera information från en mängd olika webbplatser. De flesta företagen är beroende av data och ett enkelt webbskrapningsverktyg kan lösa olika datarelaterade problem som ger oss mer dynamiskt och användbart innehåll.

Möjliga fördelar med webbskrapningsverktyg är att de är lätta att använda och kan extrahera exakta data inom några sekunder - sandwich crust cutters. Några av alternativen är gratis, medan de andra betalas. Webskrapningsverktygen tenderar att variera från varandra baserat på deras funktioner, alternativ och portabilitet. Vissa av dem kräver koder medan de andra inte kräver att du har programmeringsförmåga.

1. ParseHub

ParseHub tar stöd av cookies, omdirigeringar, JavaScript och AJAX för att krypa och skrapa flera webbplatser. Det kan identifiera och extrahera information, tack vare sin maskininlärningsteknik för att göra det möjligt. ParseHub är det coolaste och mest rekommenderade webbdataskrapningsverktyget hittills, vilket genererar utdatafilerna i olika format. Den är idealisk för Linux- och Windows-användare och är ett gratis webbprogram med fem krypalternativ.

2. Agenty

Om du letar efter att extrahera en stor mängd data eller har planerat några webbkrypningsprojekt, kommer Agenty att utföra många uppgifter för dig. Med det här verktyget kan du köra olika skrapjobb samtidigt och skrapa en stor mängd data. Den ger oss skrapade data i JSON, TSV och CSV-format och använder API för att automatisera datainsamlingen i ett programmerat språk som du väljer. Den fria versionen har ett begränsat antal alternativ, så du kan utnyttja den betalda versionen som levereras med en pengarna tillbaka garanti.

3. CloudScrape

CloudScrape är ännu ett webbskrapningsverktyg som stöder en enorm samling av data och kräver ingen nedladdning. Den här webbläsarbaserade appen kan enkelt skapa sina sökrobotar och extrahera realtidsdata för dig. Senare kan du spara den extraherade data på Google Drive och Box. net eller få det exporterat som CSV och JSON.

4. Datahut

Datahut är ett mycket skalbart, flexibelt och företagsklassat webbdatainvinningsverktyg för alla dina databehov. Du kan få exakt information till rimliga priser och 100% pengarna tillbaka garanti. Du bör komma ihåg att det inte finns någon fri version av Datahut, men dess premiumversion är budgetvänlig och lämpar sig för nybörjare och etablerade företag. Den sammanställer data från flera webbplatser och samlar in produkter, innehåll, bilder och profiler för dig.

5. Webhouse. Io

Webbhotell. io är en webbapplikation som ger direkt och enkel åtkomst till strukturerad data och använder en webbkrypteringsteknik för att utföra en mängd olika funktioner. Den har möjlighet att indexera din webbplats och extrahera data från olika webbsidor på mer än 200 språk. Den stöder RSS, JSON, HTML och XML-filer.

6. Fivetran

Ett av de bästa dataskrapverktyg är Fivetran. Det är en kraftfull och pålitlig datautvinning och sparar energi och tid. Vid en given tidpunkt kan Fivetran extrahera från 100 till 100000 webbsidor utan några problem.

December 22, 2017