Back to Question Center
0

Kan du visa mig de bästa sätten att få nya bakåtlänkar för SEO?

1 answers:

Det behöver inte sägas att länkbyggnaden nyligen har blivit ännu viktigare i Search Engine Optimization (SEO) än någonsin tidigare. Det är därför att få nya bakåtlänkar - naturligt och organiskt - är ett måste för varje webbansvarig och webbplatsägare som vill ha bra framsteg i SEO, med sina onlineprojekt som ses bland de bästa sökresultaten. Låt oss möta det - att skaffa nya bakåtlänkar som verkligen fungerar för bättre onlinemarknadsföring handlar inte bara om deras förtroende eller popularitet. Jag menar att den naturliga länkbyggnaden verkligen står för att leverera verkligt värde med din webbplats eller blogg - i slutändan att ta ledningen över nischkonkurrenterna och göra ditt eget projekt värd att dela, nämna och länka med. Så, det finns inget behov av att bara skynda på att försöka fånga maximal mängd nya bakåtlänkar - best sub ohm tank for vaping. Det skulle vara mycket bättre att lägga tonvikten på deras kvalitet och organiska natur - först och främst. Gör så, låt mig visa dig några använd-beprövade tillvägagångssätt för att lära nya bakåtlänkar det bästa naturliga sättet möjligt - med ditt innehåll.

Unikt innehåll som ger mer värde

Innan något annat borde varje hemsida eller blogg ha ett solidt sidinnehåll som ger stort värde till den intresserade publiken användare eller målnägen hos potentiella kunder förväntas omvandlas till de verkliga kunderna. På så sätt kan dina webbsidor särskilt erkännas av Google som mer föredragna för en bredare onlineexponering, snarare än andra webbplatser eller bloggar relaterade till ämnesdiskussionen eller samma branschbransch. Vad som händer - att tjäna nya bakåtlänkar med ett unikt och högkvalitativt innehåll betyder att du kommer att dra nytta, nämligen från kontextuella länkar, även kända som de mest kraftfulla i White Hat SEO.

Innehållsoptimering och visualisering

Överväg att omforma en del av dina textskrifter (eller åtminstone de värsta tråkiga) till några väloptimerade och definitivt mer attraktiva visuella innehåll. Jag menar här att du rekommenderas att investera din tid i att skapa populäraste innehållsformer som rimligen kan förväntas ge dig större webtrafik och locka de flesta bakåtlänkar samtidigt - nästan på ett självstyrt sätt. På det sättet skulle du hellre fokusera på att skapa visuellt tilltalande infographics, kalkylblad, grafik med mervärde som skulle bygga dig mer bakåtlänkar genom ett perspektiv på medellång sikt.

Gästbloggar som bygger din myndighet

Att nå ut till några populära bloggare i din nisch eller toppinfluensor som är relevanta för din näringsliv är fortfarande ett bra sätt inte bara för att tjäna några nya bakåtlänkar med en mycket stark PageRank, utan att bygga din egen auktoritet och lita på användarna. I slutändan - att bli den ledande källan till expertkunskaper på området, tar du ledningen och gör din webbplats eller blogg ständigt ute från sökkonkurrensen. Samtidigt glöm inte det att varje gång du levererar en kvalitativ gästpost till dina andra bloggare - tjänar du de förtjänta backlinksna för att leda ännu mer lojala besökare till dina egna sidor. Bara se till att du skriver väl krävda gästartiklar och bara tvingande blogginlägg för rätt ändamål - och du är klar!

December 22, 2017