Back to Question Center
0

Kan du visa mig hur man får backlinks utan att skada mina rankningar?

1 answers:

Innan du visar hur du får backlinks bästa sättet och utan att tjäna dig själv en svår rankning, låt oss gräva djupare in i frågan. Du behöver inte säga att du ska bygga kvalitetslänkar för att pumpa mer söktrafik till din webbplats eller blogg. Och det är kanske den mest uppenbara men ändå väldigt breda och överväldigande uppgiften att "tjäna" de förtjänta backlinksna med ditt innehåll. Därför bör man alltid skapa bra innehåll för att locka till fler länkar naturligt, jag. e. , det säkraste sättet möjligt - melbourne cup-ascot. Men frågan kvarstår - hur man får backlinks med dina helt tilltalande sidorätt, med tanke på att locka en stående publik och att dra den tillsammans på din webbplats eller blogg, behöver du redan ha en bra länkprofil - helt enkelt för att locka mer lojala besökare och låta dem länka till dig?

Innehållet är kungen - om och om igen

Det betyder att du ska agera proaktivt och börja jobba på ditt unika och relevanta sidinnehåll just nu. Men du vill veta hur du får bakåtlänkar säkert så att du inte är orolig för de potentiellt skadliga effekter som hotar över din webbplats eller blogg, eller hur? Låt oss ta itu med det - att det inte handlar om att undvika påföljder i samband med gemensam länkbyggnad handlar inte om din tur - det handlar bara om att tjäna högkvalitativa bakåtlänkar bara naturligt och organiskt. Det innebär att ha en verkligt naturlig backlänk med en välgjord ankertekst placerad på en betrodd och auktoritativ tredjepartskälla som är relevant för din nisch eller näringsliv - kommer aldrig att straffas. Och det är självklart att alla betalda, utbytes- eller bulkscheman för länkbyggnad borde undvikas om du inte vill höja en röd flagga med Google och tjäna dig själv en snabb och ofta irreversibel rangordning.

Här är hur du får backlinks av hög kvalitet för att njuta av en direktförstärkt webtrafik - kvalitet betyder inte bara att du känner dig trygg utan att tjäna dig bra för att flytta hela ditt projekt mot sina globala mål i SEO i skala. Så nedanför kommer jag att lista dig två huvudsakliga tillvägagångssätt som kan hjälpa till med att skapa ett bra innehåll - förstås för att bygga länkens skull.

Få en finjusterad sidinnehåll Betala med kontanter

Ta uppgiften att uppleva frilansare - försök hitta de ledande professionella författarna inom din allmänna nisch. Det är inte en galen tanke - trots allt med allt på plats och speciellt anpassat till dina behov är det värt att betala för. Åtminstone helt från början, tills du får fart och kommer att kunna hantera några strimlor av ljudinnehåll utan hjälp från tredje part. Tips: Rusa aldrig ut med alltför påträngande uppdrag, du skulle bättre kunna agera och börja en bra e-postkonversation, introducera dig själv, ditt online-projekt och självklart spendera tillräckligt med tid för att utvärdera varje lovande innehållsförfattare innan du anlitar.

Bli Altruistic - Ge din bästa kunskap Betala med tiden

Vanligtvis när det gäller att tjäna bakåtlänkar med eget arbete, kan de flesta av oss felaktigt tro att gästbloggar är förmodligen den enda handlingsbara lösningen. Men det är inte hela historien, jag kan försäkra dig. Här är en kort lista över punktpunkter för din framtida referens:

  • Försök skriva några vanliga gästposter för att få den förtjänta baklänken från bio sektionen. Det skulle vara bra för en kickass start, men den här vägen är inte så effektiv för att skapa en väldigt kraftfull anslutning.
  • Överväg att investera din tid och ansträngning för att skapa följande innehållstyper som de flesta presenteras för att dela med och länka till, till exempel praktiska guider, egna fallstudier, tilltalande infographics, användbara kalkylblad, etc. Obs! Försök omforma en del av ditt befintliga innehåll - inget behov av att återuppfinna hjulet, eller hur?
  • Arbeta ständigt för att starta en solid online närvaro på sociala medier, inte bara för att marknadsföra ditt länkbara och delbara innehåll utan att förbättra ditt varumärkesnamn eller affärsmyndighet samtidigt.
  • För de mest värdefulla, men knappast gettabla backlinksna från utbildnings- eller statliga webbplatser med slutligen hög PageRank och länkvikt, överväga att skapa ett stipendium, köra en tävling eller till och med djärv smickling - ge dem ett specialanpassat artikeln exakt vad de vill höra. Kom ihåg att de värdefullaste och säkraste backlinksna inte bara är pengar.
December 22, 2017