Back to Question Center
0

Vad bör man komma ihåg när man bygger relevanta backlinks för bästa SEO?

1 answers:

Det behöver inte sägas att bygga relevanta bakåtlänkar för SEO på rätt sätt har några dolda saker att komma ihåg av varje nybörjare, webbansvarig och webbplatsägare. Det är sant, främst för att hela processen med att skapa rent relevanta backlinks som aldrig kommer att skada din ranking har många steg och sidor. Och för ofta att hålla sig borta från att röra upp saker visar sig vara mycket mer utmanande än de flesta av oss kan tänka. Därför nedan kommer jag att visa dig några av de vanligaste fallgroparna om kvalitetslänkbyggnad - eken h9 plus ðºñƒð¿ð¸ñ‚ñŒ. Vet vad som bör undvikas till varje pris - eller åtminstone fast direkt omedelbart när du upptäcker dem på din webbplats eller blogg. Jag menar att någon av följande fel kan enkelt göra dina bästa relevanta backlinks till en värdelös skräp - nästan på kort tid. Vad som händer - när det gäller extremiteter kan bara en enda "giftig" länk oåterkalleliga påverka din långvariga SEO-prestanda på längre sikt.

Det uppenbara misstaget

Du skulle helst ha en kort titt här. Hoppa inte över dessa uppenbara misstag - fråga dig själv om du verkligen har allt på plats, och din webbplats eller blogg kommer aldrig att länkas till:

 • webbplatser eller bloggar med dåligt eller till och med misstänkt rykte (för att inte nämna de som redan är förbjudna på Googles index);
 • irrelevanta nischkällor eller platser som har några relationer till de mest spammiga industrier, såsom äktenskapsbrott, spel eller apotek;
 • tredje partskällor ser ut som standardwebbplatser, bloggar eller forum, men har massor av till synes relevanta backlinks i sina egna länkprofiler, eller erbjuder dem till försäljning och / eller utbyte. Allting bör vara självförklarande där ute, eftersom du ansöker om några av justerade alternativ kommer du sannolikt att skada din nuvarande sökrankning snarare än att uppnå en mätbar förbättring för din strategi i SEO i skala. När vi till och med gjort de uppenbara sakerna felfri klart nedan kommer jag att påpeka ett par förmodligen farligaste men ändå undervärderade ofta misstag. När det gäller att bygga relevanta bakåtlänkar, här är det som vanligtvis dödar spelet:

  • Fel ankare Text

  Välj aldrig slumpmässigt länktextankar och använd inte dem på ett skott-i-mörkret sätt. Jag rekommenderar starkt att du dyker djupare in i ämnet, eftersom bara fasta kommersiella ankare som ser naturligt ut kan verkligen öka dina omvandlingar. Den fula sanningen är att ett helt fel eller felaktigt felaktigt textanker kan göra dig helt bra och relevanta bakåtlänkar i själva verket för att rangordna droppe eller till och med manuell straff.

  • Felaktig användning av DoFollow / NoFollow Attribut

  Precis som den föregående, behöver denna fråga en mer djupgående studie. Naturligtvis kan bara DoFollow-bakåtlänkar faktiskt uppfylla behoven hos SEO i skala. Samtidigt - om du manipulerar eller bara överdriver lite med dem - kommer allt troligtvis att hamna med lika allvarliga konsekvenser.

Låt oss möta det - även om du har en trevlig tur med att upptäcka många bra och tillförlitliga källor som är värda att bygga länkar till, du borde aldrig rusa ut - bara för att använda alla nya möjligheter inom flera timmar eller för över natten. Och någon kraftig ökning - antingen i länk kvalitet eller kvantitet - är definitivt inte den sak att bli berömd med. Kom ihåg att bygga relevanta länkar som skulle tjäna dig permanent med sitt bästa resultat i SEO - handlar om balans. Tveka aldrig att fråga dig en gång till: Ser allt helt naturligt ut? Har du tillbringat tillräckligt med tid att välja rätt källor? Är du säker på att allt om bakåtlänkar är på plats och gjort bara för tydligt syfte?

December 22, 2017