Back to Question Center
0

Hur kan du öka din rankning och optimera din prissättning med hjälp av Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon sökord rangtracker är en användbar webbprogramvara som är utformad för att hjälpa webbansvariga att konkurrera på denna handelsplattform. Det ger möjlighet att marknadsföra Amazon-produkter till otaliga dagliga kunder och öka försäljningsvolymen.

Du borde använda det här verktyget regelbundet för att förbättra ditt varumärke närvaro på Amazon. Du borde kontinuerligt spåra dina riktade sökordslistor för att behålla och stärka dina positioner. Amazon Tracker Tool tar allt krångel genom att automatisera processen med spårning av sökordspositioner - no deposit bonus codes for slot nuts casino. Du behöver spendera mycket tid på manuell sökordsökning och datastrukturering. Alla dessa åtgärder kommer att ske automatiskt inom en kort period. Amazon Tracker kontrollerar dina rankningar flera gånger per dag och ger dig den mest relevanta och uppdaterade informationen. Till exempel, om du vet var dina rankningar är så kan du arbeta under deras förbättring. Eller om du redan har högsta ranking på Amazon SERP kan du arbeta med rankning för en annan sökterm, vilket ökar chanserna för att dina produkter visas i sökresultaten.

Det är därför som du använder Amazon rangtracker, kommer du alltid att vara ett steg före dina konkurrenter.

Vilka är de viktigaste fördelarna med Amazon rangtracker?

Om du vill lyckas med Amazon, måste du veta din produkt nuvarande ranking placera. Dessa data kan hjälpa dig att förbättra din Amazon-sidrankning och locka fler potentiella kunder till ditt varumärke.

  • Du kan spåra ändringar i rankings

Alla ändringar i rankingen visar att något har hänt med ditt varumärke. Det kan antingen minska eller öka i dina Amazon-rankningar som du behöver reagera omedelbart. Amazon rank tracker ger dig alla dessa data och låter dig vidta riktade åtgärder för att förbättra din rankings situation omedelbart.

  • Mål nya söktermer

Med det här verktyget kan du lägga till dina nya sökord i systemet och utvärdera deras potential för att rikta dem till din Amazon-lista. Amazon ranktracker visar dig en sökvolym för varje riktade sökord, vilket ger dig möjlighet att avgöra om det är värt att rikta in eller inte. Hög sökvolym av ett inriktat sökord kan indikera både - en hög konkurrenskraft och popularitet hos användarna. Som regel är det för komplicerat att ranka högt för nyckelord med hög volym och du kanske är bättre att uppmärksamma dig på mindre konkurrenskraftiga villkor som också kan ta dig till TOPPEN av sökresultatsidan.

  • Gör en konkurrensanalys med ett klick

Med detta verktyg kan Amazon-återförsäljare spåra konkurrenterna potentiella nyckelord. Du kan lägga till ett av de sökord som dina konkurrenter räknar med, jämföra det med samma som dina och se hur de rankar. Om du inte exakt vet vilka nyckelord dina konkurrenter använder för att rangordna, kan du kolla deras produkttitel och beskrivning.

December 22, 2017