Back to Question Center
0

3 olika webbskrapningsmetoder från Semalt

1 answers:
Betydelsen och behovet av att extrahera eller skrapa data från webbplatser har blivit allt populärare med tiden. Ofta finns det ett behov av att extrahera data från både grundläggande och avancerade webbplatser. Ibland extraherar vi manuellt data, och ibland måste vi använda ett verktyg eftersom manuellt datautvinning inte ger de önskade och korrekta resultaten - debica-frigo.

Oavsett om du är orolig för ditt företags eller varumärkes rykte, vill övervaka de online chattare som omger ditt företag, behöver utföra forskning eller behöva hålla ett finger på puls av en viss bransch eller produkt, behöver du alltid skrapa data och vända den från oorganiserad form till den strukturerade.

Här måste vi diskutera 3 olika sätt att extrahera data från webben.

1. Bygg din personliga sökrobot.

2. Använd skrapverktygen.

3. Använd förpackade data.

1. Bygg din sökrobot:

Det första och mest kända sättet att hantera datautvinningen är att bygga din sökrobot. För detta måste du lära dig några programmeringsspråk och ha ett fast grepp om uppgifternas tekniska egenskaper. Du behöver också en skalbar och smidig server för att lagra och komma åt data eller webbinnehåll. En av de främsta fördelarna med den här metoden är att sökrobotar ska anpassas enligt dina krav, vilket ger dig fullständig kontroll över datautvinningsprocessen. Det betyder att du får vad du egentligen vill ha och kan skrapa data från så många webbsidor som du vill utan att oroa dig för budgeten.

2. Använd Data Extractor eller Skrapverktyg:

Om du är en professionell bloggare, programmerare eller webmaster, kanske du inte har tid att bygga ditt skrapprogram. Under sådana omständigheter bör du använda redan existerande datautdragare eller skrapverktyg. Importera. Io, Diffbot, Mozenda och Kapow är några av de bästa webbdataskrapning verktyg på internet. De kommer både i gratis och betalda versioner, vilket gör det enkelt för dig att skrapa data från dina favoritplatser direkt. Den största fördelen med att använda verktygen är att de inte bara kommer att extrahera data för dig utan också kommer att organisera och strukturera det beroende på dina krav och förväntningar. Det tar inte mycket tid att konfigurera dessa program, och du får alltid de korrekta och pålitliga resultaten. Dessutom är verktygen för webbskrapning bra när vi hanterar den ändliga uppsättningen resurser och vill övervaka kvaliteten på data under hela skrapningen. Det passar både studenter och forskare, och dessa verktyg hjälper dem att bedriva onlineforskning på ett korrekt sätt.

3. Förpackade data från webbenet. io-plattformen:

Webbenet. Io-plattformen ger oss tillgång till väl utdragen och användbar data. Med DaaS-lösningen behöver du inte installera eller behålla dina webbskrapningsprogram och du kan enkelt få förkrypterade och strukturerade data.Allt vi behöver göra är att filtrera data med hjälp av API: erna så att vi får den mest relevanta och korrekta informationen. Från och med förra året kan vi också få tillgång till historiska webbdata med den här metoden. Det betyder att om något försvann tidigare, skulle vi kunna komma åt det i mappen Achieve Webhose. io.

December 22, 2017