Back to Question Center
0

Kan du visa mig rätt sätt att tjäna PR10 backlänkar gratis?

1 answers:

Det är den rätta frågan eftersom det är accepterat att länkar med högsta domänmyndighet och PageRank-värden (till exempel PR5-PR10-backlänkar) endast kan tjäna i stället för köpta. Ja, det finns naturligtvis många olika erbjudanden som ses över hela webben, med olika typer av länkar, och till och med PR10-backlänkar kan enkelt hittas i försäljning. Ändå i 99. 9% fall, dessa "erbjudanden" är ingenting annat än trick som används av svindlare bara för att göra vinster - top tech companies in oregon. Du vill inte att din webbplats eller blogg ska landa ett allvarligt rankningsstraff för att ha lågkvalitativa betalade bakåtlänkar i bulk, eller hur? Kom ihåg att när det gäller väl fungerande länkbyggnad i SEO-kvalitet är det alltid viktigt, inte kvantitet. Jag menar att att ha ett par intjänade PR10-backlänkar, till exempel från utbildnings-och statliga webbplatser eller några andra övertygade källor är alltid bättre för SEO-ändamål, snarare än att gyta massor av lågkvalitativa bakåtlänkar, förutom utan en klar förståelse av huvudmålet och deras faktiska funktion. Så här kan du tjäna extra kraftfulla länkar till SEO, och till och med PR 10 backlinks - det finns naturligtvis flera ganska bra sätt att hjälpa dig med det. Bland de andra rekommenderar jag att du prövar Testimonials, Reviews, Inlägg, Guest Posts och Infographics. Men saken är att PR10-backlänkar kan fångas antingen från statliga eller pedagogiska källor. I år har jag redan lyckats få några extra värdefulla länkar, särskilt från de senare - och du kan också försöka tjäna PR8-PR10-backlänkar från Dot EDU-webbplatser - antingen med breda eller användande av stipendier.

Bred utbredning

Vanligtvis är alla välrenommerade utbildningsanstalter, inte begränsade bara med universitet och högskolor, inte bara den officiella hemsidan, men har vanligtvis olika resurs sidor med många länkar som pekar tillbaka till de mest resurser som är användbara för alla - både studenter och deras lärare. Det är därför att arbeta med att kontinuerligt få märkt och inkluderas på dessa resurssidor för framtida referens kan bli ett bra sätt att få nog de mest värdefulla backlinksna utan att betala en dollar, åtminstone direkt. Jag rekommenderar att du hanterar en bred uppsökning via e-post för att erbjuda några användbara lösningar relaterade till din bransch, till exempel webbdesign, automatiserad forskning etc.Och självklart kommer du att se ut som spam. Hur som helst, att få till och med 5-10% av de positiva svaren att skicka din länk, gör den här tekniken till en absolut rimlig, eller hur?

Stipendier

Detta system behöver inte bara din tid och ansträngning utan en viss budgetutgift. Det handlar om att skapa och främja ett stipendium för att få den förtjänta prick EDU-backlänken i gengäld. Om du är redo att jobba på stipendium på ett riktigt seriöst sätt, här är tre huvudpunkter att flytta med uppgiften:

  • Skapa en sida för att ge en generell beskrivning av stipendiet själv och erbjuda en fyllning -I ansökningsformulär för att engagera passande deltagare.
  • Identifiera potentiella universitet eller högskolor med avancerade söksträngar med "stipendium" som huvudämnet.
  • Slutför uppdraget med ett riktigt e-postmeddelande - och du kan rusa ut och börja arbeta för att skapa ett riktigt stipendium med riktiga vinnare och belöningar.
December 22, 2017