Back to Question Center
0

Semalt - Super Guide om hur man extraherar Amazon-produktdetaljer med Python

1 answers:

Att skrapa stora datamängder från webbplatser som Amazon är inte så lätt. Sidorna kan bara ge dig tillgång till 400 webbsidor per kategori. Amazon och andra stora e-handelswebbplatser använder ASIN, ett nyckelord som används av e-handelswebbplatser för att spåra antalet produkter i en databas.

I det här inlägget lär du dig att skapa en produktskrapa som senare används för att extrahera produktbeskrivningar och prisuppgifter på Amazon. För nybörjare är Python ett målorienterat programmeringsspråk som betonar manuell läsbarhet - web development company website. Här är sätt på hur du använder din produktskrapa.

Övervakning av produkter på Amazon

Webbskrapning används ofta för att extrahera stora datamängder från e-handelswebbplatser. Med en produktskrapa kan du enkelt spåra tillgången på lager, kundbetyg och prisändringar.

Analysera hur produkter säljer på Amazon

Webdatautvinning innebär att man extraherar användbar data från webbplatser. För att överleva hård konkurrens på finansmarknaderna måste du spåra dina konkurrenters prestanda. Under de senaste åren har skrapplatser från e-handelsplatser varit en tråkig och besvärlig verksamhet. Tack vare Python har skrapning av dessa platser gjorts enkelt.

En produktskrapa skrapar enkelt data från Amazon genom att markera sin ASIN. Utdragna data används av finansiella marknadsförare för att analysera hur varor säljs på Amazon. Skrapor används för olika ändamål. Här är andra användningar av produktskrapor.

 • Analysera Amazons produktbetyg och recensioner
 • Analysera prisparitet och transparens
 • Varför Python?

  Python rekommenderas starkt när det gäller att extrahera och analysera filer från dynamiska webbplatser som Amazon. Men innan vi gräver mer djupgående om hur man hämtar data från e-handelswebbplatser, låt oss överväga detaljer som kan extraheras från dessa webbplatser. Här är en spetsig lista som lyfter fram uppsättningar data som kan erhållas med en produktskrapa.

 • Produktkategori
 • Produktens namn
 • Originalpriset
 • Produktens försäljningspris )

  Pythons paketkrav

  I det här inlägget använder det centrala temat Python för att hämta och analysera HTML. Hämta din data med Python är som att högerklicka på ett element. Det är så enkelt. Hämta HTML från din favoritprodukts webbsida och identifiera alla XPath för den riktade komponenten, såsom pris och produktbeskrivning.

  Python-koden

  Har du namnet på koden att använda? Om ja, låt oss gå. Skriv bara in din kods namn på kommandotolken. Efter att ha fått koden, ändra den med dina egna ASIN. En JSON-utgångsfil (data. json) bestående av alla listor av ASINs data kommer att skapas.

  Regler och villkor reglerar e-handelswebbplatser. Vid skrapning undviker du att bryta mot webbplatsens planer om att undvika svartlistning. E-handelswebbplatser begränsar användare från att få tillgång till mer än 400 sidor per kategori. Med Pythons produktskrapa kan du enkelt övervaka produkter för rating och lageransvar.

 • December 22, 2017