Back to Question Center
0

Semalt: Gratis webbskrapningsprogram för nybörjare och verkliga proffs

1 answers:

Till skillnad från en programmerare kan en icke-programmerare inte skriva koder och saknar tekniska färdigheter. Dessutom är han / hon svag i matematiken och letar alltid efter enkla sätt att skrapa eller extrahera data, fullgöra sina online uppgifter. Om du är en icke-programmör som hanterar ett antal uppgifter kan du prova att dessa program eller program skrapar webbplatser.

Skrapa

Skrapa är en kraftfull Google Chrome-förlängning. Det är en enkel men fantastisk applikation för skrapning av enkla eller flera sidor och omvandling av data som extraheras till kalkylblad. Du kan bara använda det här programmet när du har Chrome som din primära webbläsare - best pc temperature monitor 2011.

Skrapa skannar automatiskt dina webbsidor och extraherar data baserat på dina krav. Det erbjuder inte otaliga alternativ men har ett användarvänligt gränssnitt.

Twitter och Facebook API

Med hjälp av Facebook och Twitter API-er är det enkelt för dig att extrahera data från ett stort antal webbplatser. Du kan också analysera webbplatser för dina konkurrenter och övervaka deras sökord. API är gränssnittet som tillåter trettio partverktyg att få tillgång till sociala medier programmatiskt. API: erna för både Facebook och Twitter kan integreras på olika sätt. Du kan samla, skanna och extrahera information från så många sociala medier som du vill.

Import. io

Det är en kraftfull och en av de bästa webbskrapning och datautvinningsprogram. Importera. Io är valet nummer ett av icke-programmörer och webbapplikationsutvecklare. Du kan använda det här verktyget för att skrapa data från olika webbadresser och skapa egna API-er baserat på dina krav. Med Import. Jag kan definitivt få önskade resultat om några sekunder. Med det här programmet kan du välja data och ange webbsidor via dess pek-och-klicka-knapp. Det kommer att utforska olika webbplatser för att hitta rätt data som ska extraheras. Kimono Labs

Kimono Labs är det enda verktyget på listan som kommer både i gratis och betalda versioner. Om du är en icke-programmerare, bör du välja den fria versionen och behöver inte spendera för mycket pengar på datautvinningsprojekt. Och om du är programmerare eller professionell utvecklare, rekommenderas du att använda den betalda versionen som kostar dig något från $ 20 till $ 30 baserat på dina krav och planen du väljer.

Dessa webbskrapningsapplikationer är lämpliga för programmerare. De är lätta att använda och levereras med online-support. Dessutom skrapar alla dessa appar data från både grundläggande och avancerade webbplatser och bloggar, utan att kompromissa med tid och kvalitet. Sist men inte minst, dessa applikationer kan redigera dina data och ta bort stavfel bekvämt.

December 22, 2017