Back to Question Center
0

Web Content Scraper: Är det bästa sättet att få data från webben? - Semalt ger svaret

1 answers:

Att få data från webben är inte alltid en lätt uppgift. Du har nog försökt att hitta en webbplats som innehåller de uppgifter du vill ha men kan inte hämta eller kopiera och klistra in innehållet. Men ge inte upp! Det finns några avancerade sätt att få data i ett format som är lämpligt för vidare manipulation:

 • Du kan hämta data från webbaserade API: er (programmeringsgränssnitt). Många webbapplikationer som Facebook och Twitter ger gränssnitt som gör det enkelt att komma åt deras data. Det är ganska enkelt att få kommersiella och till och med statliga data med hjälp av sådana gränssnitt - deodorant bioderma.
 • Du kan också extrahera data från PDF-filer. Det kan dock inte vara enkelt eftersom PDF är ett format som är lämpligt för skrivare. Det finns chanser att du kan förlora strukturen hos de data som behövs när du hämtar från en PDF-fil.
 • Det finns ett avancerat sätt att extrahera webbdata - extrahera data med hjälp av en webbplats innehållskrapa .

Varför använda en webbsidor innehållsskrapa?

Med tanke på den förändrade naturen hos innehållet som är tillgängligt online, liksom komplexiteten hos webbaserade plattformar, finns det många stora anledningar till varför du bör överväga att använda en webbplatsskrapa för att få den information du behöver. Här är en kort översikt över dessa skäl:

 • Skrotning av en webbplats utan hitch

Räntebegränsning är en aspekt som du behöver tänka på när du väljer en metod för att få data från nätet. I praktiken innebär det att man ställer in en gräns för hur många gånger en besökare kan komma åt en webbplats utan att betraktas som en DDoS (distribuerad serviceavkänning). ) ge sig på. Om du vill få ut det mesta av din erfarenhet av datautvinning, använd en riktig webbinnehållskrapa . De flesta webbplatser skyddar inte deras innehåll från skrapor så att du kan få den information som behövs utan problem.

  • Håll anonyma när du skrapar

  Om du vill få data från en webb privat, är webbskrapning det bästa sättet att åstadkomma. En webbinnehållskrapa gör att du kan göra enkla HTTP-förfrågningar utan att registrera dig. Bortsett från dina cookies och IP-adress finns det inget annat som kan leda en webbplatsadministratör till dig.

  • Webbskrapning får data som är lättillgänglig

  Webbskrapning är inte en raketvetenskap. Det finns ingen anledning att kontakta någon i organisationen eller vänta på en webbplats för att öppna ett API. Ta bara reda på några grundläggande åtkomstmönster och ditt webbinnehållskrapa kommer att göra resten av jobbet.

  Du kan använda webbskrapor för att få nästan alla typer av data från nästan vilken webbplats som helst. Det är därför det bästa sättet att få data från webben jämfört med andra datautvinningstekniker. Nästa gång du vill hämta data från webben, använd en webbskrapare och ditt arbete blir mycket enklare och intressant än någonsin.

 • December 22, 2017