Back to Question Center
0

Hur hittar du sökord med hög sökvolym för Amazon-optimering?

1 answers:

Om du har en livskraftig produkt att sälja på Amazon, bör du också ha en bra strategi hur man säljer det. Du måste få dina potentiella kunder att köpa exakt dina produkter i stället för dina nischkonkurrenter på marknaden. I botten av din optimeringskampanj behöver du göra en omfattande sökordsforskning. För att göra det på ett korrekt sätt kan du antingen anställa en expert i Amazon-optimeringsfältet eller använda speciell nyckelordforskningsprogramvara. Det är viktigt att hitta alla riktade sökord på en gång, för att inte komma tillbaka till detta tema i framtiden. Att glömma några avgörande nyckelord kan leda till pengar och nya möjligheter förlorar - covert camera systems wireless. Sökord som har en hög sökvolym på Amazon hjälper dig att stå bättre än dina konkurrenter och förbättra försäljningen.

I den här artikeln kommer vi att prata om några praktiska knep för att göra en omfattande sökordsforskning och förbättra din lista synlighet på Amazon sökning. Dessutom kommer vi att diskutera de bästa sökordsforskningsverktygen som kommer att fungera som en extra hjälp vid processen med din Amazon-listoptimering.

Amazon sökord forskning

Nyckelord forskning är en integrerad del av din Amazon produktlista optimering. Det innebär att söka efter alla relevanta och riktade söktermer för en bestämd produkt. Sökord med hög volym är de ord som din potentiella kund skulle använda för att hitta din produkt på sidan med Amazon-sökresultat.

Professionell sökordsforskning bör innehålla sådana aktiviteter som marknadsnischanalys, marknadsrevision och konkurrensanalys. Dessutom måste du göra en analys av shopparens beteende för att förstå vad de söker efter i de flesta fall.

Det är i regel nästan omöjligt att samla alla dessa uppgifter manuellt. Det är därför som de flesta online-köpmän tenderar att använda online-programvara.

Jag rekommenderar att du använder följande verktyg eftersom de kan ge dig de mest exakta uppgifterna:

  • Google Keyword Planner

Det vanligaste verktyget för nyckelordforskning är Google Keyword Planner. Du kan använda data som tillhandahålls av det här verktyget som en proxy för din Amazon-innehållsoptimering. Du måste dock vara medveten om att Amazon-rankningssystemet är något annorlunda än Google One. Det är därför sökordsförslag som du får genom att använda det här verktyget, kommer inte att vara exakta. Du måste använda några Amazon-filter för att få en bild av de typer och antal sökningar som utförs för produkter på Amazon.

Det är nummer ett Keyword Suggest Tool på webben. Den tillhandahåller autosuggest-data för Amazon, Google, YouTube och Bing. Det är mycket praktiskt om du vill jämföra skillnaderna i hur dina potentiella kunder söker över olika söksystem.

Detta verktyg kan autosuggest ytterligare långa sökord genom att lägga till sökordet du skrev in i sitt system. När du väljer alla de föreslagna resultaten och klickar på förslagsknappen, kör verktyget alla sökordsförslag tillbaka genom Amazons sökruta. Denna forskning kommer att ge mer specifika autosuggest fraser. Amazon nischanalysator

Om du är ny på Amazon och vill bestämma vilken nisch som är mest lämpad för dina företagsbehov, Amazon Niche Analysator är vad du behöver. Det hjälper till att avgöra vilka produkter du kan sälja och till vilket pris. Dessutom kan du med hjälp av det här verktyget uppskatta hur mycket avkastning du kommer att tjäna från det.

Dessutom hjälper det här verktyget att spåra dina konkurrenters strategier och rangpositioner. Du kan identifiera deras prissättningsstrategi, övervaka sökordets utvärdering och uppskatta försäljningsintäkter. Semrush

Semrush är en professionell optimeringsprogramvara som används för många optimeringsändamål inklusive nyckelordforskning. Det här verktyget kan ge dig de mest relevanta och riktade söktermerna inom några minuter. Dessutom visar den din konkurrents sökord och hur de rankas av dem. Allt du behöver är att kopiera din konkurrents uppgiftsadress, och Semrush-verktyget ger dig varje sökord som de rankar för.

Hur kan sökordsforskning öka din försäljning på Amazon?

Din Amazon-produkter kommer att visas på sökresultatsidan om dina listor innehåller alla nyckelord som en kund har skrivit in i sökfrågan. Om du har missat minst ett ord så står din produkt inte i chansen att visas i sökresultaten, och därefter kommer du att sakna den försäljningen.

Det primära målet med nyckelordforskningen är att göra en lista över alla söktermer som är relevanta för en viss produkt. Om du strategiskt kan inkludera hög sökvolym Amazon-sökord i din produktnoteringstekst, kommer sökordsforskning att leda till att fler kunder kommer att se din produkt, klicka på den och slutligen bli dina betalande kunder.

Hur hittar du sökord med hög volym för dina Amazon-produkter?

Det första fallet skulle jag nämna att du behöver vara systematisk när du gör sökordsforskning för dina produkter. Det hjälper dig att vara exakt och inte förlora någon väsentlig information. Gruppering av nyckelord i olika kategorier gör att du kan vara systematisk och grundlig. Dessa nyckelord kan vara primära och sekundära. Primär nyckelord är de som distribuerar kärnprodukten. Det kan vara beskrivande söktermer som identifierar en produkt och påstår sina väsentliga funktioner. Sekundära nyckelord är mer allmänna sökord som kan användas när du söker efter de primära sökorden. Det kan tillämpas på ord som berör en viss målgrupp, typ av person, typ av användning eller andra produktegenskaper.

Så, för att göra ditt sökordsforskning resultativ måste du dela alla förslag till söktermer i två grundläggande kategorier - primär och sekundär. Med tiden kommer det att hjälpa dig att komma med de mest relevanta sökkombinationerna som kan öka din Amazon-ranking.

December 22, 2017