Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - En effektiv Chrome Extensions Platform

1 answers:

Grepsr är en fantastisk och enkel webutvinningsplattform där användarna kan samla och organisera olika data från nätet. Den fokuserar på icke-tekniska användare som är villiga att betala premie för att få sina uppgifter samlade och organiserade på ett välstrukturerat sätt. Detta webbutdragningsverktyg erbjuder följande fördelar för användarna:

Spara tid och energi

Användare kan extrahera ett antal data från olika webbsidor utan att behöva använda komplicerade mjukvaruverktyg - aziende castelli gonfiabili. De behöver bara schemalägga kalendern regelbundet för skrapningsuppgifter. Det är ett enkelt skrapprogram med ett användarvänligt gränssnitt som är begripligt för tekniska användare. Idag använder många kunder denna plattform för att skapa bra resultat för sina företag. Grepsr garanteras att leverera dem rätt data när de behöver det.

använder effektiva verktyg och automatiska uppgifter

Grepsr använder några riktigt fantastiska verktyg, liksom bra stöd och integration. Som ett resultat ger den en lätt plattform för sina användare, som vill använda specialverktyg för att extrahera nästan allt från nätet. Till exempel handlar det här programprogrammet om B2B-data, såsom priser på produkter, listor över aktier, namn, samt affärskontakter.

Ge användarna ett fantastiskt supportteam

Det är inte alltid en lätt uppgift för websökare att extrahera all den information de behöver. Om de till exempel försöker samla priserna på vissa bestånd från webbsidor och en webbplats ändrar sin struktur, krävs att deras utvinning ställs in. Detta är ett jobb som kan göras av Grespr-experterna utan extra pengar.

Vem använder detta program för skrapning

Det finns ett antal företag på marknaden som behöver hitta och organisera sina webbdata, till exempel stora byråer och återförsäljare. De båda kräver frekventa konkurrensdata och experterna från Grepsr kan hjälpa dem. Dessutom kan småföretag också behöva hjälp för att automatiskt kopiera och klistra in data från webben.

Skapa projekt med Grepsr

När användarna skapar ett visst projekt analyserar denna programvaruplattform dem och skickar tillbaka till användarna ett specialt pris (pris). När priset är upprättat skapas en datautdragare, och datainsamlingsprocessen börjar. Websökare anmäls av Grepsr-proffsen via appmeddelanden eller e-postmeddelanden.

Denna programvaruxtraktionsplattform använder klasskryptering, så användarna kan vara säkra på att all information är säker. Dessutom behöver de veta att när som helst de vill ha de fullständig kontroll över deras data.

December 22, 2017