Back to Question Center
0

Semalt presenterar GitHub: En ledande webbskrapa med många funktioner

1 answers:
GitHub är en av de mest kända datautvinningstjänsterna. . Det här verktyget kan skrapa ett stort antal webbsidor i ett läsbart och skalbart format - electromalin code promo. Det är mest känt för sin maskininlärningsteknik och lämpar sig för små och medelstora företag. GitHubs mest karakteristiska egenskaper diskuteras nedan:

Skalbarhet

Med GitHub kan du extrahera så många webbsidor som du vill och omvandla data till ett skalbart format som CSV och JSON. Du kan även övervaka datakvaliteten medan den skrotas. GitHub kringgår oanvändbara länkar och får dig välstrukturerad data snabbt.

Minimerade fel

Till skillnad från andra traditionella dataskrapande tjänster skrapar GitHub dina data och korrigerar alla mindre och större fel automatiskt. Det ger oss korrekt och felfri information och övervakar själva kvaliteten på data. Du kan också skrapa PDF-filer och HTML-dokument med det här verktyget.

Elasticitet

GitHub är mest känt för sitt användarvänliga gränssnitt och alltid pålitlig service. Det kräver ingen underhåll och kan användas månader efter månader. Du kan välja mellan olika format och låta GitHub skrapa och exportera data i önskat format. Den är lämplig för nybörjare, studenter, lärare och frilansare.

Skrapinformation från dynamiska webbplatser

Med GitHub kan du skrapa information från både enkla och dynamiska webbplatser. Detta verktyg skrapar också data från sociala medier, reseportaler och e-handelswebbplatser utan problem. Dessutom ändras det de underliggande HTML-koderna och fixar alla mindre fel automatiskt.

Förmåga att hantera eller skapa skript och agenter

En av GitHubs mest karakteristiska särdrag är att den kan hantera och skapa både agenter och skript. Detta verktyg gör det enkelt att justera massjustering och kan skrapa upp till tio tusen webbsidor på några minuter. Med GitHub görs migrering av agenter och användarabonnenter mellan system utan problem.

Omformar ostrukturerad data till strukturerad och användbar data

Till skillnad från import. Io och Scrapy, omvandlar GitHub de ostrukturerade data till organiserad, användbar och strukturerad data inom några sekunder. Detta verktyg är speciellt lämpligt för programmerare och icke-programmörer. Det skrapar inte bara dina webbsidor, men indexerar även din webbplats och hjälper dig att generera fler leads på internet. Data kan exporteras i XLS-, XML-, CSV- och JSON-format, vilket underlättar arbetet för affärsmän och företag i en utsträckning.

Intelligenta agenter

GitHub kan skapa agenter inom några minuter och behöver ingen programmerings- eller kodningsförmåga. Baserat på maskininlärningsteknik, bokar det här verktyget automatiskt resultat och skrapar flera webbadresser samtidigt. Dessutom är det kapabelt att skrapa hela webbplatsen på några sekunder och är särskilt användbart för nyheter som CNN, BBC, The New York Times och The Washington Post.

Kanske är det dags att utvärdera dina dataskrapningstekniker och använda GitHub för att utöka din verksamhet.

December 22, 2017