Back to Question Center
0

Semalt presenterar fyra fantastiska plugins för att skrapa webbsidor

1 answers:
GitHub är ett avancerat webbskrapningsprogram ; Den används mestadels för datorkoder och erbjuder funktionerna för källkodshantering (SCM) till sina användare. Det låter dig komma åt ett stort antal webbsidor och skrapa dem enligt dina önskemål. GitHub erbjuder planer för både privata användningsområden och fria repositorier. Du kan genomföra en rad datautvinningsuppgifter med detta verktyg - anti ddos vps linux trial. GitHub har hävdat att skrapa över 40 miljoner webbsidor och har tjänat nästan 10 miljoner användare över hela världen.

Fyra plugins för att skrapa webbsidor:

1. Google Plus Authorship:

Google Plus Authorship är ett WordPress-plugin med många funktioner och funktioner. Med det kan du skrapa så många webbsidor som du vill. Först måste du upptäcka och identifiera de webbplatser du vill skrapa. Nästa steg är att markera data eller infoga webbadressen till webbplatsen och låt det här pluginet utföra sin funktion. Den kan integreras med GitHub och skrapa upp till fem tusen webbsidor på en timme, utan att kompromissa med kvaliteten. Dessutom tillåter detta plugin oss att lägga till G + profilbilder till sökresultat, ge upphov till olika författare och bekräfta deras äkthet. Den har ett användarvänligt gränssnitt och kan extrahera läsbar och skalbar data för dig.

2. Feed Delay:

Feed Delay är en av de bästa WordPress plugins. Den är lämplig för små och medelstora företag och kan skrapa så många webbsidor till dig som du vill. Vidare plockar Feed Delay upp innehåll, skrapar det och publicerar det med korrekt tillskrivning tack vare dess bots och crawlers för att göra det möjligt. Sedan starten har Feed Delay skrapat mer än tre miljoner webbsidor framgångsrikt, och detta nummer växer dag för dag.

3. Feed-Scraper Message:

Skrapning och datautvinning utförs huvudsakligen med bots eller crawlers utan övervakning från människor. Med Feed-Scraper Message kan du inte bara skrapa de önskade webbsidorna utan genomsöka din webbplats och förbättra sökmotorns rankningar. Den kan integreras med din GitHub-programvara och är lämplig för företag, programmörer och webmasters.

4. Copyright Free plugin

Det är ännu en underbar WordPress plugin som har många funktioner. Med Copyright Free kan du skrapa så många webbsidor som du vill. Det här pluginet innehåller ett certifikat som visar om någon stjäl vårt innehåll. Den är kompatibel med alla WordPress-webbplatser och privata bloggar och får dig välstrukturerad data på nolltid. Dessutom behöver du inte ha programmerings- eller kodningsförmåga och kan dra nytta av den här tjänsten när som helst och var som helst.

Utvecklingen av GitHub-plattformen började i oktober 2007. Projekt på GitHub kan nås eller manipuleras med Git-kommandoradsgränssnittet. Det låter oss bläddra offentliga repositories på en webbplats och utför en mängd olika uppgifter bekvämt. Ovanstående plugins kan skrapa data från RSS-flöden, sociala medier, nyheter, reseportaler och privata bloggar. Du bör skapa ett personligt konto för att skrapa data i önskat format, men offentliga repositorier bläddras och laddas ner utan något konto.

December 22, 2017