Back to Question Center
0

Semalt: Vilka är de bästa programmeringsspråken för att skrapa en webbplats?

1 answers:

Webbskrapning, även känd som datautvinning och webbskörd, är en teknik för extrahering data från olika platser. Webskrapningsprogramvara åtkomst till internet antingen via webbläsaren eller via Hypertext Transfer Protocol. Webbskrapning implementeras vanligtvis med hjälp av automatiserade bots eller webbrobotar. De navigerar genom olika webbsidor, samlar in data och extraherar det enligt användarnas krav. Innehållet på en webbsida analyseras, omformateras och sökes, medan data kopieras till kalkylblad en gång helt bearbetad enligt instruktionerna.

En webbsida är byggd med de textbaserade markeringsspråk som HTML, Python och XHTML - martin grain systems. Den innehåller rikedom av information och är utformad för människa, inte för webbskrapning bots. Men olika skrapverktyg kan läsa dessa sidor som människor och få användbar information i CSV- eller JSON-format.

Är Python det bästa webbskrapningsspråket?

Python är i grunden ett programmeringsspråk som erbjuder ett "skal" för att skrapa data i form av vanlig text. Det hjälper användarna att extrahera information från olika webbsidor. Python är användbar när de digitala marknadsförare eller programmerare beslutar att skrapa data manuellt. Med detta språk kan vi enkelt skriva in kodlinjen och se hur data skrapas. Python är dock inte det bästa webbskrapningsspråket.

Python har hundratals användbara alternativ för att spara tid. Det är till exempel känt bland akademiska och dataforskningsexperter. Python gör det enkelt för oss att söka användbar data och akademiska artiklar online. Men när det gäller webbskrapning är Python inte lika effektivt som C ++ och PHP. Python är mest känt för sitt inbyggda stöd och sparar data i vanliga format som JSON och CSV.

De bästa programmeringsspråken för webbskrapning:

Det är nu klart att Python inte är det bästa språket för webbskrapning. I stället föredrar många programmerare och datavetenskapare C ++, Node. js och PHP över Python.

Node. js:

Det är bra att skrapa och krypa på olika platser. Nod. js är lämplig för dynamiska webbplatser och stöder distribuerad krypning på internet. Detta språk är användbart för skrapning av data både från de grundläggande och avancerade webbplatserna.

C ++:

C ++ erbjuder bra prestanda och är kostnadseffektiv. Detta språk är mycket bättre än Python och garanterar kvalitetsresultat. Det rekommenderas dock inte för företag på grund av dess komplicerade koder.

PHP:

PHP är det bästa språket för webbskrapning. Till skillnad från Python och C ++ skapar inte PHP problem när man planerar uppgifter och skrapar innehåll från olika webbplatser. Det är som en all-rounder och hanterar det mesta av webbkryptering och datautvinningsprojekt på internet. Importera. Io och Kimono Labs är de två kraftfulla dataskrapningsverktygen baserat på PHP. De har bra funktioner och kan skrapa ett stort antal webbsidor om en timme eller två. Tyvärr ger Beautiful Soup and Scrapy (som bygger på Python) inget stöd som PHP-baserade datautvinningsverktyg.

Nu är det klart att alla programmeringsspråk har sina egna fördelar och nackdelar. PHP är dock mycket bättre än Python och är det bästa webbskrapningsspråket. Det ger bättre möjligheter till användarna och kan enkelt hantera stora projekt.

December 22, 2017