Back to Question Center
0

Semalt talar om fem olika sätt att ladda ner hela webbplatsen för offline användning

1 answers:

Ibland behöver vi ha tillgång till ett innehåll på webbplatsen medan du är offline. För detta måste vi säkerhetskopiera sina filer, men de flesta hosting-tjänsterna ger inte det här alternativet. Vi kanske vill efterlikna strukturen på en populär webbplats, liksom att ta reda på hur dess CSS eller HTML-filer ser ut. Vad som än är fallet finns det olika sätt att ladda ner hela webbplatsen för offlineåtkomst. Med hjälp av ett av verktygen nedan kan du säkert ladda ner en hel webbplats eller det önskade antalet sidor - umzugsfirma richterswil horgen. När de behöver autentisering kan du välja sina gratis versioner och inte betala något för premiumplaner. Dessa verktyg är särskilt lämpade för nybörjare och medelstora företag.

1. HTTrack

HTTrack är ett känt program eller programvara för att ladda ner hela webbplatsen. Det användarvänliga och moderna gränssnittet underlättar exponentialt användarnas arbete. Du behöver bara ange webbadressen till webbplatsen du vill skrapa och ladda ner den för offlineåtkomst.

Du kan antingen hämta hela webbplatsen eller markera flera sidor för att hämta dem automatiskt på din hårddisk. Du måste också ange hur många samtidiga anslutningar du vill öppna för nedladdning. Om en viss fil tar för lång tid att ladda ner, är det möjligt att avbryta processen direkt.

2. Getleft

Getleft är ett relativt nytt och modernt program med många funktioner och ett användarvänligt gränssnitt. När du har laddat ner och lanserat måste du trycka på "Ctrl + U" för att komma igång. Ange en webbadress och spara katalogerna. Innan nedladdningen startar kommer Getleft fråga dig hur många filer du vill hämta och om de innehåller texter och bilder. När nedladdningen är klar kan vi även bläddra på hela webbplatsen offline.

3. PageNest

PageNests funktioner liknar Getleft och HTTrack. Du måste ange webbplatsadressen och hämta den på hårddisken. Användare uppmanas till sådana väsentliga som namnet på en webbplats och var den ska sparas. Du kan också välja önskade alternativ och justera inställningarna.

4. Cyotek WebCopy

Med Cyotek WebCopy måste du använda de fördefinierade lösenorden för autentisering. Du kan också skapa reglerna med det senaste programmet och få hela webbplatsen hämtad direkt för offlineanvändning. Den totala storleken på en nedladdad webbplats och det totala antalet filer visas i det högra hörnet på skrivbordet.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia rekommenderar oss inte att använda vanliga verktyg som Importera. io och Kimono Labs för att få data nedladdade för offline användning. Istället rekommenderar den alltid Wikipedia Dumps eftersom det här programmet garanterar kvalitetsresultat. Du kan ladda ner hela webbplatsen i XML-format, extrahera data som är till nytta för din webbplats eller online-verksamhet.

December 22, 2017