Back to Question Center
0

Kan jag snabbt optimera min Amazon-lista för nyckelord skjuta mig till de översta sökta objekten?

1 answers:

Om du vill ställa dig upp till framgång, ska du positionera och optimera din Amazon-lista för de viktigaste sökorden (i. e. , de enskilda nyckelorden och långklackkombinationerna som används mest för produktsökningen). Men hur man hittar de rätta sökorden och optimerar Amazon-listan bästa möjliga sättet? Saken är så mycket som med sökmotoroptimering (SEO), för att optimera din Amazon-lista bör du välja sökorden i högsta sökfrågan (jag. e - machinery and equipment appraisers. , stor sökvolym), i linje med en adekvat nivå av nyckelordstävling (i. e. , relativt lätt att ranka för). Därför måste du, före någonting, välja rätt sökordsverktyg. Och nedan kommer jag att visa dig några praktiska scheman för att optimera Amazon-notering för rätt nyckelord och använda rätt verktyg med bevisad effektivitet. Så, låt oss gräva in!

Börja med Google Keyword Planner

Allvarligt kan detta grundläggande nyckelordforskningsverktyg som är välkänt av nästan alla experter SEO hjälpa dig mycket för att optimera Amazon-notering för rätt nyckelord. För att vara mer exakt rekommenderar jag att du använder Googles sökordsplanerare innan något annat - bara för att få en stor bild av dina nyckelord för nyckelord och långsiktig sökfraser. På det sättet kommer du att kunna förstå alla globala trender för användningen av dem - inte bara på Amazon, utan även genom andra liknande marknadsplatser, till exempel eBay, Walmart, Alibaba Store, etc.

Optimera Amazon Listing med Professional Tool

När du har en stor bild av dina huvudmål nyckelord, är det dags att testa dem i handling. Jag menar här måste du välja ett bra sökordsforskningsverktyg som är skräddarsydd för att optimera Amazon-notering. Bland de andra kan jag rekommendera att använda följande - KeywordTool. Io och JungleScout. Jag har testat dem båda för att optimera min egen Amazon-lista för de viktigaste sökorden. Nedan låt oss få en kort översikt för var och en av dem.

KeywordTool. io

Det är ett utmärkt verktyg för att fortsätta med några bra nyckelordsidéer. Ungefär som med Google Sökordsplaneraren är allt du behöver för att ange ditt mål sökord - och få hjälp med en massiv lista med relaterade sökord som används av levande shoppare söker samma objekt eller produktkategori. Vad mer - KeywordTool. Io tycktes vara riktigt bra, särskilt när det gäller att hitta de mest lovande långa sökordskombinationerna. Kom ihåg att Amazons autofullständiga alternativ inte alltid kan hjälpa dig med dessa uttryck, det är därför att använda detta specifikt skräddarsydda sökord kan forskningsverktyget bli en riktig frälsning för varje nybörjare säljare på Amazon.

JungleScout

Och här kommer vi äntligen till saken - det är inte heller att Keyword Planner eller KeywordTool verkligen är till hjälp för att förstå förmodligen det viktigaste där borta - exakt vilka nyckelord är mer benägna att generera mer försäljning på Amazon. Därför rekommenderar jag att du använder JungleScout för att identifiera hur du vinner varje visst sökord, eller långsiktigt uttryck kan eventuellt vara. Eller så kan du bara använda den bara för en korsreferens. I slutändan gör du den slutliga kontrollen för varje potentiellt lovande nyckelord och känner säkert om det är en måste-vinnande för att optimera din Amazon-lista säkert eller inte alls.

December 22, 2017