Back to Question Center
0

Semalt Expert definierar alternativ för HTML-skrapning

1 answers:
Det finns mer information på Internet än någon människa kan absorbera under en livstid.Webbplatser skrivs med hjälp av HTML, och varje webbsida är uppbyggd med särskilda koder. Olika dynamiska webbplatser tillhandahåller inte data i CSV- och JSON-format och gör det svårt för oss att extrahera informationen korrekt. Om du vill extrahera data från HTML-dokument, är följande tekniker mest lämpliga - ?????? ray ban ??? ??????.

LXML:

LXML är ett omfattande bibliotek skrivet för att snabbt och snabbt analysera HTML- och XML-dokumenten. Det kan hantera ett stort antal taggar, HTML-dokument och ger dig önskade resultat om några minuter. Vi måste bara skicka förfrågningar till sin redan inbyggda urllib2-modul som är mest känd för dess läsbarhet och exakta resultat.

Vacker soppa:

Vacker soppa är ett Python-bibliotek utformat för snabba vändningsprojekt som dataskrapning. Den omvandlar automatiskt de inkommande dokumenten till Unicode och de utgående dokumenten till UTF. Du behöver ingen programmerings färdigheter, men grundläggande kunskaper i HTML-koder sparar tid och energi. Vacker soppa analyserar vilket dokument som helst och gör ett träd traversal för sina användare. Värderbara data som låser sig på en dåligt utformad webbplats kan skrapas med det här alternativet. Vacker soppa utför också ett stort antal skrapningsuppgifter på bara några minuter och får dig data från HTML-dokument. Det är licensierat av MIT och fungerar på både Python 2 och Python 3.

Scrapy:

Scrapy är en känd open source-ram för skrapning av data du behöver från olika webbsidor. Det är mest känt för sin inbyggda mekanism och omfattande funktioner. Med Scrapy kan du enkelt extrahera data från ett stort antal webbplatser och behöver inga speciella kodningsförmågor. Den importerar dina data till Google Drive, JSON och CSV-format bekvämt och sparar mycket tid. Skrapigt är ett bra alternativ för import. io och Kimono Labs.

PHP Enkel HTML DOM Parser:

PHP Enkel HTML DOM Parser är ett utmärkt verktyg för programmerare och utvecklare. Den kombinerar funktioner av både JavaScript och Beautiful Soup och kan hantera ett stort antal webbskrapning projekt samtidigt. Du kan skrapa data från HTML-dokumenten med den här tekniken.

Web-Harvest:

Web skörden är en webbskrapning med öppen källkod skrivet i Java. Den samlar, organiserar och skrapar data från önskade webbsidor. Webshörjningstillverkningar etablerade tekniker och tekniker för XML-manipulering, såsom reguljära uttryck, XSLT och XQuery. Den fokuserar på HTML- och XML-baserade webbplatser och skrapar data från dem utan att kompromissa med kvaliteten. Web skörd kan bearbeta ett stort antal webbsidor på en timme och kompletteras med anpassade Java-bibliotek. Denna tjänst är allmänt känd för sina välkända funktioner och bra utvinningsfunktioner. Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser är ett Java-bibliotek som låter oss analysera och manipulera delar av en HTML-fil. Det är ett omfattande alternativ och lanserades första gången 2014 av Eclipse Public. Du kan använda Jericho HTML parser för kommersiella och icke-kommersiella ändamål.

png

December 22, 2017