Back to Question Center
0

Webbskrapa länkväljare förklaras av Semalt

1 answers:

Websökare måste navigera genom webbplatser och ange exakt informationen som de vill extrahera. Det är en mycket effektiv online-process, som ger användarna möjlighet att extrahera flera sidor som använder Ajax av JavaScript. Användare kan enkelt installera detta speciella skrapverktyg utan att behöva använda avancerade tekniska färdigheter. Webbskrapa kan hjälpa dem att samla all information de behöver snabbt och enkelt. Det är det bästa gratis webbskrapningen Chrome-förlängningsverktyget, speciellt utformat för nybörjare som vill extrahera data från en webbplats utan att anställa en professionell.

Skrapning av olika data via webben

Varje gång webbskrapan öppnar en ny sida från Internet måste användarna extrahera ett element - flash sale outdoor furniture. Efter att ha skapat en plan måste användarna utveckla selektörer. De är elementen på målwebbplatsen som innehåller vissa uppgifter. Användare kan lägga till, redigera eller ta bort väljare genom panelen. Användare kan använda detta skrapverktyg för att samla olika typer av data, som innehåll, tabeller, bilder, telefonnummer, priser och mer. Efter att ha samlat in den information de behöver kan användarna kopiera resultaten som TSV till Urklipp och spara dem i mappar eller exportera resultaten till Google Docs som Excel-kalkylblad.

Navigering genom flera nivåer

Genom att använda detta extraktionsverktyg kan websökare navigera mellan olika kategorier och underkategorier och enkelt välja länkstexter. De kan till exempel välja två länksväljare: en för huvudkategorierna och den andra för underkategorierna. På så sätt kan du navigera genom olika webbsidor och extrahera webbadresserna.

Hantering av pagination

Idag har många e-butiker och återförsäljare flera kategorier på sina webbplatser. Användare måste bestämma vilken kategori de vill använda. Varje grupp har sin lista över produkter tillsammans med paginationslänkar. Dessutom måste användarna komma ihåg att det finns några sidor som endast är tillgängliga från paginationssidor och inte från en viss kategori. De måste bara börja med att skapa en webbplatskarta (plan) och börja extrahera objekt. För att göra det måste de göra en annan länkväljare för att välja paginationslänkarna. Användare måste komma ihåg att när webbskrapan öppnar en viss kategori kan den bara hämta objekt från den här specifika sidan. Då kan den utnyttja olika möjliga paginationslänkar. Dessa länkar kan upptäcka mer relaterad data, liksom fler paginationslänkar för användarna.

Detta extraheringsverktyg har några bra funktioner och det kan hjälpa websökare att samla de resultat de vill ha, att analysera dem senare. Det är ett enkelt verktyg som kräver ingen kodning och användarna behöver inte ha avancerade färdigheter för datorprogrammering. Det är den bästa gratis webbskrapningsförlängningen för Chrome för icke-programmörer som vill extrahera data från en webbplats utan att hyra en webbskrapa professionell. De måste bara använda Google Chrome-webbläsaren för att installera den.

December 22, 2017