Back to Question Center
0

Hur ökar Amazonas försäljning och blir en bästsäljare?

1 answers:

I våra dagar är Amazon världens största Internet-återförsäljare där du kan hitta produkter för alla smaker. Denna plattform ger utmärkta möjligheter för både säljare och tredje part säljare. Om du har ett smart tillvägagångssätt för din affärsutveckling, kommer Amazon att berömma dig med höginkomst och topprankning - hvite tiger eye.

Populariteten hos Amazon-försäljningsplattformen fortsätter att öka varje dag och lockar fler och fler lojala kunder. Enligt de statistiska uppgifterna spenderas minst $ 88 000 varje minut globalt på denna plattform. Shoppare ritar Amazon som en plattform där de kan hitta allt, även mer än på Google. Google är fortfarande den värdefulla källan, men för information, inte produktforskare.

Med allt som sägs tycker jag att det är en bra idé att dela med dig några tips om hur du ökar Amazon-försäljningen och förbättrar din rankningsposition. Så, låt oss ta en närmare titt på dessa praktiska tips och tricks.

Sätt att öka Amazon-försäljningen

Generera positiva recensioner på Amazon

Kraften i kundrecensioner på Amazon kan inte underskattas. De har en primär inverkan på din lista på rankning på sidan med sökresultatsidan i Amazon och kan antingen förbättra eller förstöra dina optimeringsinsatser. Enligt de senaste branschens siffror säger 88% av konsumenterna att de litar på online-recensioner så mycket som personliga rekommendationer och gör sitt köpbeslut baserat på antalet och kvaliteten på de senaste recensionerna och stjärnklassificeringarna.

Det är därför du måste göra allt för att skapa kvalitets- och organiska recensioner på dina produkter. Recensioner med videoinnehåll eller bilder kan fungera underverk. Så uppmuntra dina vanliga kunder att lämna långa och beskrivande recensioner för att hjälpa andra kunder att fatta ett korrekt beslut. Om du känner till människor lokalt som har haft din produkt, gå till dem och fråga om att skjuta upp recensioner.

Du måste dock vara medveten om att Amazon aktivt kämpar mot icke-organiska eller med andra ord incitamenterade recensioner. Det är därför du måste se till att alla dina produktrecensioner skapas lika och ser naturligt ut.

För att hantera alla dina produktrecensioner och alltid vara medveten om negativa feedback, kan du använda speciell forskningsprogramvara för detta ändamål. Exempelvis kommer Feedback Five-verktyget att bidra till att öka volymen av feedback som lämnats in och omedelbart reagera på negativa svar.

Arbeta med optimering och förbättring av din lista

Amazon-rankningssystemet tar inte bara hänsyn till produktrecensioner, säljaren betyg och pris, utan också hur produktnotering är organiserad. Liksom i Google behöver du strategiskt inkludera dina riktade söktermer i titeln, punkterna och beskrivningen. Amazon ger köpmän möjlighet att göra en produkts titel med relevanta söktermer och beskrivande ord. Den här aspekten av Amazon-listoptimering skiljer sig från Google där du behöver ha en kort och exakt titel med endast en riktade sökterm i den. Amazon vill emellertid förenkla en sökning efter både robotar och användare, vilket ger dem en tydlig produkts beskrivning på en gång. Amazon föreslår att följande produktfunktioner ingår i titeln: varumärke, beskrivning, produktlinje, material, färg, storlek och kvantitet. Det finns emellertid inget behov av att inkludera pris- och reklamslogotyper i din titel för att göra kunderna inriktade på primärinformationen.

För att hitta de mest relevanta och riktade sökvillkoren för din notering rekommenderar jag dig att använda Amazon Keyword Tool, som implementerar Amazons autofullständiga tjänst för att hitta populära långa svans nyckelord. Dessutom kan du med hjälp av det här verktyget utvärdera sökvolymen för varje vald sökterm.

Sätt att vinna Köp-lådan på Amazon

Amazon är en mycket konkurrenskraftig sökplattform, var man ska bli en bästsäljare eller vinna en Köplåda; du måste ha en bra försäljningshistoria och en konkurrenskraftig prispolitik. Amazon ger inte en rad strikta regler för hur man vinner Köp-rutan, men det finns många faktorer som är kända för att påverka din förmåga att vinna det.

Först måste du göra är att öka din köpkods behörighet. För att göra det borde du ha ett professionellt säljarkonto och handla dina saker i minst tre månader. Ett annat sätt hur du kan förbättra det är att använda Amazon-uppföljningstjänster.

För att vinna Amazon Buy Box, bör du ha en högpresterande nivå. Högpresterande nivå kan påverkas av sådana faktorer som en historia av framgångsrik försäljning, utmärkt kundservice, utmärkta kundmått och leveransservicekvaliteten.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt ditt landpris (det verkliga produktpriset med leveransavgift). För att vara konkurrenskraftig i din nisch bör du bedriva marknadsnischanalys eller använda speciella repetitionsverktyg som FeedVisitor eller Teikametricks. Dessa verktyg hjälper dig att automatiskt övervaka priserna på de relaterade produkterna inom din nisch. Med hjälp av det här verktyget kan du göra alla nödvändiga ändringar av din prissättningspolicy när du ser att någon ger sänkt pris då du har.

Pay Per Click Advertising på Amazon

Om du vill maximera din vinst på Amazon, försök Amazon-sponsrade produkter program. Det hjälper dig att visa dina saker under sökresultat, i högra kolumnen eller på detaljsidorna. Amazon PPC är ett bra sätt för online-återförsäljare att köpa en position på TOP of Amazonas sökresultat. Enligt detta program bör en köpman betala varje gång en kund klickar på sin annons i sökresultaten. Ju mer konkurrenskraftiga nisch du säljer i, desto högre pris på klick kommer du att behöva betala.

Marknadsföringstjänster på Amazon-plattformen

Sådana kommunikationsmetoder med kunderna som direktsamtal och e-postmarknadsföring är förbjudna på Amazon. Det betyder emellertid inte att du inte kan använda andra kampanjtekniker för att locka kunder till din Amazon-butik. Du kan använda bloggpost och social media marknadsföring för att uppnå detta. Dessutom kan du skapa din blogg relaterad till ditt företag. Plattformarna som Quora, Hubpages och Go Articles är också ett bra ställe att skriva innehållsdelar runt ditt ämne, där du kan lämna en länk på din Amazon-butik.

December 22, 2017