Back to Question Center
0

Semalt Expert förklarar hur man extraherar data från en webbplats

1 answers:

Webskrapning, även känd som webbdatainsamling, är en teknik som används för att extrahera information från internet. Webbskrapningsverktygen får tillgång till webbplatser med hjälp av Hypertext Transfer Protocol och gör det enkelt för oss att extrahera data från flera webbsidor. Om du vill samla och skrapa information från specifika webbplatser kan du prova följande webbskrot programvara.

1 - moisture sensor for grain. 80 ben

Det är ett av de bästa datautvinningsverktygen. 80 ben är kända för sitt användarvänliga gränssnitt. Det räknar ut och strukturerar data enligt dina krav. Den hämtar den information som krävs i sekunder och kan utföra en rad olika uppgifter samtidigt. 80 ben är det tidigare valet av PayPal, MailChimp och Facebook.

2. Spinn3r

Med Spinn3r kan vi hämta data och skrapa hela webbplatsen bekvämt. Det här verktyget extraherar data från sociala medier, nyheter, RSS och ATOM-flöden och privata bloggar. Du kan spara data i JSON eller CSV-format. Spinn3r skrapar data på mer än 110 språk och tar bort spam från dina filer. Dess administratörskonsol tillåter oss att kontrollera bots medan hela webbplatsen skrotas.

3. ParseHub

ParseHub kan skrapa data från webbplatser som använder cookies, omdirigerar, JavaScript och AJAX. Den har en omfattande maskininlärningsteknik och ett användarvänligt gränssnitt. ParseHub identifierar dina webbdokument, skrapar dem och ger utmatningen i önskvärda format. Detta verktyg är tillgängligt för Mac, Windows och Linux-användare och kan hantera upp till fyra sökrobotar åt gången.

4. Importera. io

Det är en av de bästa och mest användbara dataskrapande programvaran. Importera. Io är känd för sin spetsteknik och är lämplig för programmerare och icke-programmörer. Det skrapar data från flera webbsidor och exporterar det till CSV- och JSON-format. Du kan skrapa mer än 20 000 webbsidor på en timme och importera. Io erbjuder en gratis app för Windows, Linux och Mac-användare.

5. Dexi. io

Om du vill extrahera hela webbplatsen, ska du försöka Dexi. io. Det är en av de bästa och mest användbara data skrapor och sökrobotar. Dexi. Io är också känd som Cloud Scrape och kan hantera hundratals webbsidor per minut. Den webbläsarbaserade upplagan skapar sökrobotar och extraherar data i realtid. När data har tagits ut kan du spara den i rutan. net eller Google Drive eller ladda ner den direkt till din hårddisk.

6. Webhouse. io

Denna webbläsarbaserade applikation strukturerar och organiserar dina data bekvämt. Webhouse. io är mest känd för sina data krypande egenskaper och maskininlärningsteknik. Med den här tjänsten kan du granska en enorm mängd data från olika källor i ett enda API. Det kan skrapa tusentals webbplatser på en timme och kompromissa inte med kvaliteten. Data kan exporteras till XML, JSON och RSS-format.

7. Visuell scraper

Detta är en användbar och användarvänlig datautvinningsprogram. Med Visual Scraper kan du hämta data i realtid och exportera den till format som JSON, SQL, CSV och XML. Det är mest känt för dess pek-och-klicka-gränssnitt och kan skrapa både PDF och JPG-filer.

December 22, 2017