Back to Question Center
0

Hur säljer du mer på Amazon med de viktigaste sökorden valt rätt sätt?

1 answers:

Om du vill veta hur man säljer mer på Amazon - den här slutgiltiga guiden för att välja Amazons toppsäljande nyckelord och långklackskombinationer är bara för dig! Alla vet att löpande produktsidoptimering för rätt söktermer är en kärnkomponent i växande e-handelsbranschen där borta. Saken är dock att även om du vet något, betyder det inte nödvändigtvis att du faktiskt kan göra det på rätt sätt att träna. Därför nedan kommer jag att visa dig hur man säljer mer på Amazon med följande huvudaspekter av produktsidan optimering för de viktigaste sökorden - eductor pump equations. Så, låt oss börja. Så här säljer du mer på Amazon - Guide till Amazon Optimering för sökord

Nedan kommer vi att se allt om följande ryggradselement av Amazon-produktsidan optimering för de viktigaste sökorden och långsiktig sökfraser. Hur mycket prioritet ska ges till en fördjupad sökordsforskning? Vilka sökord räknas som huvudmålen? Vilka är de bästa platserna att placera dina viktigaste sökord? Hur vet du exakt vilka sökord som ska användas för optimering av produktsidan?

Låt oss börja med en definition

Från Amazonas synvinkel som en stor sökmotor som handlar om produkterbjudanden till salu, står termen "nyckelord" antingen för ett enda nyckelord, svans kombination som en levande shopper använder för att mata in i sökfältet där borta. Generellt sett är övergripande sökoptimering för nyckelord mycket lika för de stora sökmotorerna (som Google självt) och Amazon med sin A9 rankingalgoritm.

Amazon och Nyckelord

Hur säljer man mer på Amazon? Saken är att svaret kan vara ganska enkelt och verkligen en utmanande på samma gång. Tagen i allmänhet kan varje nybörjare säljare på Amazon klättra upp till produktsökningen där borta - med hjälp av produktlistan optimering för rätt mål nyckelord. Självklart är det lättare sagt än gjort, men om en potentiell kund inte hittar ditt erbjudande genom att söka efter det relevanta sökordet - kommer du knappast att göra några mätbara framsteg med hela din online-verksamhet, eller hur?

Var hittar du ditt huvudmål?

Det kan verka som en no-brainer, men den första platsen att inkludera dina viktigaste nyckelord är din produktlista själv. Jag menar att du borde placera dina nyckelord i avsnittet för primära produktsidor, förutom genom en minskande ordning av deras betydelse (som produkttitel, produktbeskrivning, lista över punktpunkter, bild alt-taggar). På så sätt kommer Amazons A9-sökrankningsalgoritm att inspektera produktinformationen i stor skala, hitta dessa huvudmålsökord och långa sökkombinationer, och ta hänsyn till dem för att äntligen bestämma - vilka föremåls sökningar som är bäst relaterade till dina produktsidor, och exakt var du ska visa dina erbjudanden på listan över relevanta SERPs.

Och andra platsen för att använda dina sökord är ett specifikt avsnitt som kallas "sökord. "Dessa avsnitt visas av Amazon varje gång du skapar en ny produktlista. Enkelt sagt kommer du att erbjudas en uppsättning fem fält med 50 tecken var för dig att fylla dem med allt du anser vara acceptabla för att göra mer relevanta sökningar pekar i din riktning. Med tanke på att dessa fält faktiskt inte är synliga för de levande shopparna på Amazon, används de endast för rankningsändamål. Och här är hur man säljer mer på Amazon - först och främst, se till att du använder dessa backend-sektioner klokt, så att du får ut det mesta av sin maximala rankingpotential. Ge ännu mer noggrann uppmärksamhet åt detta avsnitt för att få allt på plats. Du borde veta exakt vad och för vilket syfte du gör där borta - tveka inte att dyka djupare in i ämnet och läsa åtminstone några steg för steg instruktioner relaterade till frågan om backend söktermer. Så här säljer du mer på Amazon - Välj rätt nyckelord

Steg 1: Brainstorming

Ditt första steg här tar en stor bild av dina huvudsyfteord och förstå deras allmänna sökvolymer med en användningsfrekvens som är relaterad till en viss uppsättning produkter du har till försäljning. När det gäller mig rekommenderar jag att du använder Googles sökordsplanerare - det kan bli en bra utgångspunkt för din första sökordsforskning. För det första eftersom det drar den faktiska sökdata från alla hörn av Internet, i stället för att fokusera främst på en enda online marknadsplats som Amazon själv. Så du kan bättre använda verktyget för sökordsplanerare - åtminstone att forma din första lista över de viktigaste sökord som du ska förfina och använda lite senare.

Steg två: Raffinering

Därefter måste du välja ett specifikt skräddarsytt sökord för att ändra din huvudlista med nyckelord till en definitivt kortare. Jag menar att du borde förstå de verkliga trenderna för användning för varje sökord och långklackskombinationer du har där borta, för att behålla bara de mest vinnande sökfraserna och eliminera resten av mindre lovande. När det gäller mig, att vara en big-time-spelare som verkligen vet hur man säljer mer på Amazon rekommenderar jag att du använder ett av följande sökverktyg för forskning och online-ramar, till exempel KeywordInspector, KeywordTool. io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit eller MerchantWords. Var och en av dessa verktyg har ett användarbevisat prestanda, så det är faktiskt bara upp till dig vilken du ska välja.

Steg tre: Att lokalisera

När du har förfinat din huvudlista med nyckelord i en kort och praktisk praktisk checklista är det dags att ta slutåtgärden. Här är de viktigaste delarna på din produktsida optimerad för de återstående sökorden:

  • Produkttitel - är avsedd att bära dina viktigaste nyckelord i den avtagande ordningen av deras relevans och användningsfrekvens (betydelse).
  • Förteckning över Bullet Points - var försiktig, eftersom det här avsnittet är avsett att ge produktspecifikation med en kort och kortfattad lista över dess primära egenskaper och fördelar, i stället för att bara fylla den med så många nyckelord som möjligt.
  • Produktbeskrivning - Som en mer utökad version av föregående avsnitt är din produktbeskrivning ett perfekt sätt att inkludera resten av dina återstående sökord och långa sökfraser där borta.

December 22, 2017