Back to Question Center
0

Hur använder du Amazon-verktyg för att skala din verksamhet?

1 answers:

För att framgångsrikt driva ditt företag på Amazon och ha tid på din affärsutveckling, måste du använda användbara verktyg för Amazon FBA-säljare. Sådana verktyg kommer att göra ditt liv mycket enklare, vilket sparar tid på tidskrävande marknadsundersökningar och analyser.

Om du är i topplinjen i din Amazon-e-handelspraxis, rekommenderar jag att du klarar dig med mycket grunderna för att hålla dina kostnader låga - fotografias con camaras analogicas. Efter ett tag när ditt företag blir lönsamt kan du börja lägga till de nya verktygen för att öka din företags produktivitet.

Starta din verksamhet på Amazon kräver ingen betydande investeringar. Men du bör tänka på din framtida framgång. Du bör förstå att lansera ett företag på Amazon är mycket enklare än att utveckla det. Vid något tillfälle måste du uppgradera omfattningen av ditt företag till nästa nivå. Annars kommer du att förlora våra potentiella kunder och vinst.

Det är därför som vi i denna artikel kommer att diskutera de mest effektiva Amazon-verktyg som du kan använda för att utveckla din FBA-verksamhet.

  • CamelCamelCamel

Det är ett gratis Amazon prisspårningsverktyg som hjälper till att plocka upp var JS slutade och spår historisk data. Den övervakar många Amazon-produkter och meddelar dig när priserna sjunker. Data som tillhandahålls av Camel-verktyget hjälper dig att vara konkurrenskraftig i din nisch på marknaden och vara på toppen av detta e-handelsspel. Dessutom bidrar det till att bestämma legitimiteten för försäljningsdata. Du kan spåra om produkterna bara startar och spiking försäljning eller konsekvent utföra. Med hjälp av Camel-verktyget kan du identifiera trenden över tiden. Tyvärr har det här verktyget inga andra funktioner. Inventory Lab

Inventory Lab är ett verktyg som tjänar till att förbättra produktnotering på Amazon. Med hjälp av det här verktyget kan du undersöka produkter, lista och hantera dem. Dessutom kan du spåra alla dina utgifter och beräkna nettoresultatet. Det ger möjlighet att skriva ut etiketter individuellt vid tidpunkten för att lägga till varje föremål i inventeringen. Du får en stark fördel när du köper lönsam inventering för ditt företag med hjälp av en mobil enhet.

En annan fördel med detta verktyg är att du kan spåra din lönsamhet för varje SKU som du sandar till Amazon.

Inventory Lab ger 30 dagar av försöksperioden. Därefter måste du betala $ 49 per månad. AMZ Tracker

För att odla dina affärsfetter behöver du veta vilka nyckelord du rankar för, och vad du behöver förbättra för att öka försäljning. AMZ Tracker-mjukvaran kommer att ge dig all denna information, vilket hjälper dig att bestämma vad du ska göra med ditt företag. Dessutom kan du med hjälp av det här verktyget spåra dina konkurrents produkter för att se när de gör en förändring som fungerar. AMZ Tracker gör att du kan identifiera vad som tar din konverteringsfrekvens ner och åtgärda den i tid. Utöver det kan du övervaka negativa recensioner och lansera produkter lättare med sin recensionsklubb. Var medveten om att det här verktyget har en månads kostnad och inte ger några gratis tjänster.

December 22, 2017