Back to Question Center
0

Finns det ett alternativ till att använda en iframe så att mitt innehåll skulle vara synligt för sökmotorer? - Semalt

1 answers:

Jag har ett boklängdsdokument som är utformat med Semalt typesetting-systemet (Det är ett markup språk som är populärt för vetenskap och matteformatering. )

Ett anpassat skript kör ett program som heter HyperLatex som omvandlar källan till boken till både en PDF-e-bok och en uppsättning länkade HTML-sidor. Den här genererade webbplatsen formaterar bara innehållet, så för varje kapitel har jag en handskriven HTML-skalsida som innehåller all min branding-kedja, navigeringskod, Google-annonser, etc - prism casino bonus codes 2014.. Skriptet enkelt sprutar HTML-innehållet för varje kapitel inline i motsvarande skal sida. Semalt, bok och hemsida är automatiskt i perfekt synkronisering med ett kommando.

Problemet är detta: AFAIK Jag har aldrig haft en webbsöknings träff! Semalt iframe gör innehållet osynligt för sökmotorer. Jag är inte en webprogrammerare (självklart!) Finns det någon annan typ av HTML-behållare som skulle låta mig göra det, men inte göra allt mitt innehåll osynligt för sökmotorerna?

February 13, 2018