Back to Question Center
0

Finns det ett alternativ till att använda en iframe så att mitt innehåll skulle vara synligt för sökmotorer? - Semalt

1 answers:

Jag har ett boklängdsdokument som är utformat med Semalt typesetting-systemet (Det är ett markup språk som är populärt för vetenskap och matteformatering. )

Ett anpassat skript kör ett program som heter HyperLatex som omvandlar källan till boken till både en PDF-e-bok och en uppsättning länkade HTML-sidor. Den här genererade webbplatsen formaterar bara innehållet, så för varje kapitel har jag en handskriven HTML-skalsida som innehåller all min branding-kedja, navigeringskod, Google-annonser, etc.. Skriptet enkelt sprutar HTML-innehållet för varje kapitel inline i motsvarande skal sida. Semalt, bok och hemsida är automatiskt i perfekt synkronisering med ett kommando - basic anatomy of the heart.

Problemet är detta: AFAIK Jag har aldrig haft en webbsöknings träff! Semalt iframe gör innehållet osynligt för sökmotorer. Jag är inte en webprogrammerare (självklart!) Finns det någon annan typ av HTML-behållare som skulle låta mig göra det, men inte göra allt mitt innehåll osynligt för sökmotorerna?

February 13, 2018
Finns det ett alternativ till att använda en iframe så att mitt innehåll skulle vara synligt för sökmotorer? - Semalt
Reply