Back to Question Center
0

10 sätt att öka din e-handelsförsäljning som bevisas genom Semalt

1 answers:

Faktum är att e-handelsföretagare gör mycket pengarfrån sina produkter. En nyligen genomförd studie från Statista har visat att försäljningen av e-handel i hela världenkommer att uppgå till 2,86 biljoner dollar år 2018. Tyvärr bygger du inte bara en e-handellagra och förvänta kunder att översvämma din webbplats. Du måste starta framgångsrika marknadsföringskampanjerför att locka till köpares intresse.

Den goda nyheten är att med följande marknadsstrategier som bevisats av Semalt Digital Services kommer duöka din e-handel försäljning. Ivan Konovalov, kundsucceschef för Semalt , ger viktiga tipspå vilken taktik e-handelsbutiker ska genomföra för att kunna blomstra.

1. Använd uppförsäljning och cross-selling

Försäljning och korsförsäljning är säkert sätt att du kan använda för att öka onlineförsäljningen. Korsförsäljningär sättet att införa relaterade produkter tillsammans med vad en kund överväger att köpa. Det ger enkunden många kompletterande produkter att välja mellan. Uppförsäljning är att sälja en mer överlägsenversion av en produkt som en kund köper. Med den här metoden kan din kund se samma produktmed avancerade funktioner och ett högre pris.

Dessa säljtekniker är utformade för att uppmuntra kunder att köpa andra produkter. Sanningen är att närkunder ser mer än vad de behöver, de kommer att vara motiverade att köpa mer. Flera studier har visatden säljande och korsförsäljningen uppmuntrar kunderna att komma tillbaka för mer.

2. Förbättra din webbplatsdesign

I dagens digitala tidsålder behöver du en anpassad webbdesign för att locka till sig och engagera potentiella kunder. Dine-handel butik är en del av företaget, och dess design måste spegla hur professionellt ditt varumärke är.Faktum är att dina kampanjer bör starta från din butik. Semalt specialister har upptäcktdet faktum att kunderna oftast undviker onlinebutik om det saknar viktig anpassning.

Att bygga en väldesignad e-handelsbutik är ett viktigt steg mot att övervinna konkurrenter. Om du ärplanerar att omdesigna din butik, se till att den har en lyhörd design som ger kunderna enunderbar shoppingupplevelse. Faktum är att du kommer att driva mer försäljning när du gör det lätt för människor attnavigera och hitta produkter på webbplatsen.

3. Gör din webbplats mobilvänlig

Under de senaste åren har många nya tabletter och smartphones kommit in på marknaden.ökade antalet online-kunder avsevärt. Studier visar att antalet mobila shopparehar överskridit det för skrivbordets användning. I denna digitala tidsålder, gör din e-handelsbutik perfekt antagentill olika mobila enheter är den väsentliga delen av din företags framgång.

Även Google ökar mobila sökrankningar för webbplatser som visar lämpligt på mobila enheter.För att skapa en mobilversion av din nuvarande webbplats kan du använda en konverteringsplattform eller mobilinsticksprogram. Att skapa en mobilvänlig e-handelsbutik är ett bra sätt att använda för att exponera ditt företagtill mobila shoppare. Med mobiloptimering av butiken kommer du att öka omvandlingsfrekvenserna och öka försäljningen.

4. Använd produktbilder av bra kvalitet

Använd inte någon produktbild bara för att lägga till bilder. Dina produkter ska ha bilderen hög kvalitet. Det är sant att att få professionella produkter bilder kan vara en skrämmande uppgift, menDet är också sant att de kan hjälpa till att locka potentiella kunder till din butik. Våra experter har bevisat mångagånger som lägger till levande objektbilder med inzoomsalternativ uppmuntrar potentiella kunder att köpa produkt.

5. Optimera produktsidbeskrivningar

Dina produktsidebeskrivningar har potential att locka kunder att göra ett köp. Se till attDu har beskrivit användbara funktioner som gör kunderna intresserade. Fortsätt att motivera dem längre nertratten. Mest populära e-handelssajter som Amazon visar sina produktnyckelfunktioner för att förbättra försäljningen.

Beskrivningarna bör vara väldefinierade så att alla potentiella kunder som läser dem kommer att uppmuntrasatt vidta åtgärder. Du kan använda attraktiva korta kulor för att visa viktiga funktioner i produkten. Ingen tvekanatt du kommer att sakna mycket försäljning när detaljer som ska uppmuntra dinkunder som köper är dolda i en beskrivning.

6. Skapa korta reklamprodukter Videor

Videokampanjen är en viktig marknadsföringsstrategi för många e-handelsbutiker, som används för attöka försäljning. Dagens mobilaktiverade konsumenter föredrar att titta på videoklipp mer än andra typerav innehållet. Skapa intressanta korta kampanjvideor av dina produkter, inkludera viktigafunktioner i dina produkter som kan ta upp kundernas uppmärksamhet. Integrera dessa videor i olika produktwebbsidor.

Du kan också ladda upp produktvideor till alla populära videosidor för att öka exponeringen. inteGlöm inte att optimera dina videoklipp för SEO genom att lägga till nyckelord i videoens titel och beskrivning. Dukan lägga till din webbplatsadress som text i beskrivningen för att driva trafik också.

7. Skapa ett unikt värdeförslag

Den enorma mångfalden som finns i e-handelsfält gör det svårt för företagatt skilja sig från konkurrensen. Oavsett hur unik du tror dina produkterDet finns förmodligen en annan butik där ute, som erbjuder samma eller liknandeprodukter till din målmarknad. Om så är fallet, vad kan du då göra för att göra ditt varumärkesticker ut från tusentals andra märken? Ett unikt värdeförslag är vadkommer att göra ditt varumärke speciellt. Du måste skriva ett bra unikt värdeförslag som adresserarvärdet din produkt. Genom att tillhandahålla det kommer du att utmärka sig i konkurrens och njuta av fördelarna med ledarskap.

Ett unikt värdeförslag kan integreras på din hemsida, produktsida och annonssida för att öka omvandlingsfrekvensen. Har kunskap om vad som sätter ditt varumärke ifrån varandravarumärken hjälper dig att driva en framgångsrik e-handelsaffär. Denna strategi kan hjälpa dig att skilja dig från dina konkurrenter.

8. Erbjuder gratis och enkel retur

Denna marknadsföring taktik kan motivera potentiella kunder att köpa från dig och förbättra försäljningen exponentiellt.Online-produktavkastning har hjälpt många e-handelsvarumärken att vinna kundlojalitet och göra dem villiga att komma tillbaka för mer.

Online återförsäljningsavkastning är vanligt inom e-handel, och kunderna kommer att returnera produkterde köpte från tid till annan. Din kund kan besluta att returnera en produkt som skadadeseller passade inte bra. Kunder returnerar ungefär från en till tre produkter. Faktum är attMajoriteten av shopparna granskar avkastningspolitiken innan de köper.

Om potentiella kunder vet att de fritt kan returnera varor, är det troligare att de skakom tillbaka igen. Studien som genomförts av Wall Street Journal har bekräftat det bästakunderna är de som har högsta avkastning. Genomförandet av denna policy i dinövning hjälper dig att undvika att förlora stora försäljnings- och affärsmöjligheter.

9. Visa produkter på din hemsida

Din hemsida är en av de viktigaste delarna av din e-handelswebbplats så du bordeAnvänd det för att hålla kunderna engagerade. Visa bästsäljande produkter så att potentiella kunderkan tydligt se dem. Det är mer troligt att någon shopper som kommer till din e-handelsbutikvia andra sidor kan besluta att besöka hemsidan för att se andra produkter. Så, placera dinpopuläraste produkterna på hemsidan ökar oundvikligen försäljningen.

10. Erbjud flera leveransalternativ

Att ge kunderna flera leveransalternativ ökar din försäljning. Förvånande,men företag som säljer kvalitativa produkter erbjuder en exceptionell online-upplevelse mycketmisslyckas ofta när det gäller leverans. Om du ska motivera kunder att köpa frånDu är då redo att erbjuda flera leveransalternativ. En sådan användbar marknadsföringsstrategiär lätt att implementera, men det hjälper dig att undvika att förlora potentiella kunder och låta dem gå till dina konkurrenter.

Det är uppenbart att Internet har förändrat hur människor söker och köper produkter. Dessadagar med en stationär eller mobil enhet kan du köpa allt du behöver online. Människor äralltmer villig att gå med i e-handel. Att hålla koll på stigningenPopulariteten av online shopping, är du välkommen att hänvisa till det professionella hjälp som erbjuds av Semalt Digital Services Source .

November 22, 2017