Back to Question Center
0

Hur Blockera Referrer Spam Med WordPress Plugin - Semalt

1 answers:

Hänvisar till spam förorenar ditt Google Analytics-konto med falsk information och använder lågkvalitativ trafik för att marknadsföra ditt innehåll på internet. När ditt Google Analytics-konto visar många visningar är chansen att din webbplats har börjat få falsk trafik. Spammare använder en mängd olika tekniker för att generera intäkter, och när du klickar på referreringsskräpposten kommer deras rankning att förbättras i sökmotorresultaten . Även om du inte klickar på länkarna kommer de att skruva upp dina Google Analytics-rapporter och du kan inte dela de förorenade rapporterna med någon i ditt företag. Lyckligtvis har vissa WordPress-plugins utformats för att blockera hänvisningsspammen från att påverka din Google Analytics-data och komma åt din webbplats.

Oliver King, kundsucceschef för Semalt , ger här några fascinerande problem i detta avseende.

Hur kommer man igång?

Om du aldrig har använt Google Analytics på din webbplats är det ett bra verktyg för att komma igång med. Med Google Analytics kan du se hur användarna interagerar med dina webbsidor. Du kan också se vilka artiklar som får mer trafik än de andra. Det är möjligt att spåra klickarna på länkarna och köra delningstest. Alla vill att hans hemsida ska märkas på internet, men hänvisningsspammare tar fördelar med våra SEO-tekniker genom att skicka massor av falska synpunkter på våra webbplatser. De infogar också hundratals till tusentals skript och koder för att skada vår webbplats rang på internet..Deras webbadresser visas i din Google Analytics och påverkar otaliga webbplatser varje månad.

Varför behöver du oroa dig för hänvisningsskräpposten?

Vissa tror att hänvisningsskräppan är ofarlig och säker om ingen klickar på länkarna, men det är inte så. Även om du inte klickar på länkarna påverkar referreringsskräpposten dina Google Analytics-rapporter. För små och medelstora företag kan hänvisningsskräppost vara ett stort hot eftersom det kommer att förstöra sina webbplatser på nolltid. Om du säljer något via din webbplats kan du inte rikta in de önskade kunderna på grund av hänvisningsskräppost.

Blockera Referrer Spam i WordPress med plugins

Ett par WordPress-plugins kan hjälpa dig att behålla hänvisningsskräppan till det lägsta läget. Det mest spännande är att nästan alla dessa plugins är gratis och kan installeras snabbt. Vi är inte ansvariga för skadliga effekter och tillhandahåller inte obetalt stöd eller instruktioner, så du bör alltid säkerhetskopiera dina filer innan du installerar ett WordPress-plugin.

SpamReferrerBlock

Det är ett gratis plugin, känt för att använda automatiskt uppdaterade svartlistor som underhålls av författaren. När det är fullt installerat är plugin enkelt att konfigurera och kan läggas till din webbplats bekvämt.

Alternativa Plugins

Några nya plugins, till exempel Referrer Spam Blocker och Block Referral Spam, har införts för några veckor sedan, men dessa plugins har inte fått tillfredsställande kommentarer från kritiker, så det går inte att bedöma dem korrekt.

Var informerad om att pluggarna i WordPress inte kan stoppa spökspamnet från 4masters.org, webmaster-traffic.com, darodar.com och co.lumb.co. Vi rekommenderar att du filtrerar bort referensspamnet i Google Analytics-kontot för att förhindra att din webbplats mottar falska referreringsbesök Source .

November 29, 2017